Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΠΕΡΣΙΔΗΣ - ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ ( 95,5 )








Νομικές κινήσεις εναντίον της απόφασης της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη που παρέδωσε τα ηνία της ομάδας στον Αβραάμ Περσίδη, προανήγγειλε μιλώντας στο Metropolis 95.5 ο Γιώργος Ιωακειμίδης. Πανστρατιά Απολλωνιστών για την σωτηρία της ομάδας ζήτησε ο νέος έφορος.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

«Θα τρέξουμε τα θέματα της ομάδας, χθες έγινε γενική συνέλευση και με συντριπτική πλειοψηφία πήραμε την έγκριση των μελών για να βγάλουμε το κάρο από τη λάσπη. Το μπάτζετ που μας έδωσε ο Ερασιτέχνης θα υπερκαλυφθεί. Είναι γύρω στις 90 χιλιάδες ευρώ. Θα κάνουμε μια προσπάθεια για να σωθούμε. Δεν είμαστε ούτε εκατομμυριούχοι, ούτε εφοπλιστές. Υπάρχουν επιχειρηματίες και απλός κόσμος που θα στηρίξει την ομάδα με αγορά διαρκείας και θα γίνει μια υπερπροσπάθεια για να σωθεί η ομάδα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ιωακειμίδης απάντησε: «Υπέγραψαν κάποια πράγματα και τώρα αναιρούν αυτά που υπέγραψαν και πιάνονται από αγωνιστικά αποτελέσματα, που δεν έχουν σχέση με τα οικονομικά δεδομένα.

Θα προσφύγουμε νομικά από την ώρα που έχουμε υπογράψει μια συμφωνία και κινούμαστε χωρίς να αφήσουμε κάτι ληξιπρόθεσμο και κάποιοι στηριζόμενοι στην αγάπη των φιλάθλων για το σύλλογο, αποφασίζουν αντί να στηρίξουν την προσπάθεια να αναλάβουν το βάρος για τη δημιουργία μιας καινούργιας κατάστασης.

Είχα πει ότι μέχρι τα Χριστούγεννα η ομάδα θα είναι σίγουρα εκτός ζώνης υποβιβασμού. Παίξαμε με τον Άρη, την Καβάλα, τη Δόξα Δράμας και κάναμε το ρεπό. Έχουμε περάσει τα πιο δύσκολα».

Κλείνοντας, ο Αβραάμ Περσίδης απέκλεισε το ενδεχόμενο σύμπλευσης με τον Γιώργο Ιωακειμίδη αναφέροντας:«Δεν μπορεί να υπάρξει σύμπλευση, γιατί οι επιχειρηματίες που μας στηρίζουν δεν μπορούν να συνεργαστούν με τον κ. Ιωακειμίδη. Έγινε μια γενική συνέλευση, ο Ερασιτέχνης κατήγγειλε κάποια πράγματα. Ερχόμαστε ως μια πρόταση για να κάνουμε μια προσπάθεια να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση».

Ακούστε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στο Metropolis 95.5:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου