Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ...ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΗΣ Θ-2 ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝOΙΚΙΩΝ





Ανακοίνωση-κάλεσμα προς τον κόσμο του Απόλλωνα για το παιχνίδι της Κυριακής στους Αμπελόκηπους εξέδωσε η διοίκηση του ερασιτέχνη. Παράλληλα, ενημέρωσε για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με στόχο τη συσπείρωση όλων των δυνάμεων γύρω από την ομάδα.
 
 
 
Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
 
 
«Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Καλαμαριάς καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας να παρευρεθούν την Κυριακή 15 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο των Αμπελοκήπων για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και να συμπαρασταθούν στο νέο ξεκίνημα που γίνεται για την σωτηρία της ομάδας μας. Η νέα Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος σήμερα το βράδυ θα παραθέσει δείπνο στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες σε γνωστό εστιατόριο της Καλαμαριάς. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 2 ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ 

Σ αυτόν τον τελικό του Απόλλωνα που τυνχάνει να διεξάγεται στην καρδιά της Δυτικής Θεσσαλονίκης , στις ιστορικές Δυτικές Συνοικίες , ο σύνδεσμος θα είναι παρών και σ αυτόν τον τελικό στο γήπεδο των Αμπελοκήπων. 

Ο Απόλλων Καλαμαριάς  την Κυριακή πρέπει να κερδίσει και όλοι θα είμαστε εκεί να φωνάξουμε υπέρ της αγαπημένης μας ομάδας. 

Καλούμε σε συστράτευση όλους τους Απόλλωνιστές από τη Δυτική Θεσσαλονίκη 
( Σταυρούπολη - Πολίχνη - Ηλιούπολη - Εύοσμο - Κολχικό - Γερακαρού - Χορτιάτη ) και γενικά όπου χτυπάνε κοκκινόμαυρες καρδιές στον τελικό των Αμπελοκήπων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου