Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : Ο ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ...& Ο ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕ...2-3 ( video )













Σπουδαίο διπλό για τον Κεραυνό Κολχικού μέσα στην σκληροτράχυλη έδρα του Μακεδονικού Ασκού με 2-3. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά για τον Κεραυνό όπου στο πρώτο τέταρτο είχε τις ευκαιρίες και την κατοχή και στο 35' με τον Ιορδανόπουλο έγινε το 0-1 μετά από δοκάρι που είχε ο Χατζησαββίδης. 

Αυτό είναι το τρίτο γκόλ που πετυχαίνει ο Κεραυνός με αυτόν τον τρόπο... στη συνέχεια ο Ιορδανόπουλος με μια φοβερή κεφαλιά έκανε το 0-2 γύρω στο 40' 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός μπήκε ποιο δυνατά και κατάφερε στο 50 περίπου να μειώσει σε 1-2 και στο 55' να γίνει το 2-2 με τον Καρατζιώτη. 

Εκεί κάπου χάθηκε όμως η ψυχραιμία για τον Μακεδονικό και ο Καρατζιώτης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα γύρω στο 65' και ακολούθησε πανδαιμόνιο... Καθώς ηρέμησε ο αγώνας οι δυο ομάδες παίζανε με 10 παίχτες γιατί και από τον Κεραυνό είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα ο Ιορδανόπουλος. 

Όμως στο 75' περίπου ο Χατζησαββίδης Δημήτρης εκτέλεσε με απευθείας φάουλ τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού και διαμόρφωσε το 2-3

Η Ανακοίνωση του Κεραυνού 

" Σπουδαία νίκη τόσο από βαθμολογικής απόψεως όσο και ψυχολογικής για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος με 2-3 μέσα στον Μακεδονικό Ασκού για τον Κεραυνό Κολχικού.
Η ομάδα μας παρουσίασε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο που κατάφερε να πετύχει 2 τέρματα με τον mr Liqui Moly Ιορδανόπουλο Τάσο και να μετουσιώσει την ουσία του ποδοσφαίρου αλλά στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έμεινε λίγο παραπάνω στα αποδυτήρια και ο Μακεδονικός ισοφάρισε με ένα τέρμα το οποίο ήταν καθαρόαιμο φάουλ ... και ένα γκόλ μετά από λίγα λεπτά.

Όμως μετά από ένα αρκετά νευρικό παιχνίδι με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Χατζη...γκόλ Χατζησσαβίδη ο Κεραυνός πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη.
Ο Δημήτρης Χατζησαββίδης σκοράρει ανελιπώς τα τελευταία 6 παιχνίδια και δείχνει ότι είναι σε μεγάλη φόρμα και βοηθάει την ομάδα πάρα πολύ.
Οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού σήμερα έπαιξαν Μαχητικά και είχαν μέσα τους το πνεύμα του Νικητή ... όλοι σήμερα κατέθεσαν ψυχή και να αναφέρουμε τα ονόματα . Αρνίδης , Μαλαμίδης , Σολωμονίδης , Σαββίδης , Γκούνιος , Καραχάλιος , Μπουλουκάς , Ευθυμιάδης , Γουνιώτης ο Παπαδόπουλος με καίριες επεμβάσεις του , ο Μουρατίδης και Αδαμίδης και φυσικά ο Χατζησαββίδης με τον Ιορδανόπουλο που σκόραραν ...
Συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά και συγκεντρωμένα και στο επόμενο παιχνίδι με το Στίβος.
Ευχαριστούμε τον κόσμο του Κεραυνού που ακολουθάει τα παιχνίδια εκτός έδρας και ευελπιστούμε να έχουμε γεμάτες κερκίδες την Κυριακή..." 


  • Ο Χατζησαββίδης ξελάσπωσε τον Κεραυνό Κολχικού και πέτυχε το 6ο συνεχόμενο τέρμα του. Συνολικά πρέπει να έχει βάλει 10 τέρματα... 
  • Ο Κεραυνός Κολχικού ευχαριστεί τον κόσμο του που βρέθηκε στον Ασκό
  • Άσχημη συμπεριφορά από τον Καρατζιώτη που σαν μενόμενος ταύρος δε δεχόταν την κόκκινη κάρτα και συνεχώς έβριζε το διαιτητή.
  • Η κόκκινη που δέχθηκε ο Ιορδανόπουλος ήταν πολύ τραβηγμένη και άδικα ο παίχτης του Κεραυνού τη δέχθηκε. 
  • Για το πρώτο τέρμα που πέτυχε ο Ασκός διαμαρτύρονται οι του Κολχικού για φάουλ. 
  • Στην πρώτη θέση παραμένει ο Κεραυνός με ένα βαθμό από το δεύτερο μεσαίο 
  • Επόμενη αγωνιστική με Στίβος για τον Κεραυνό στο Κολχικό και με Εθνικό Λαγυνών στα Λαγυνά ο Ασκός . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου