Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 2-0 ΤΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ.








Με 2-0 κέρδισε ο Απόλλων τον Εθνικό Αγιονερίου παρουσία περίπου 800-1000 φίλων των κοκκινόμαυρων . Ο Απόλλων με τη νίκη αυτή πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία. Επόμενο παιχνίδι με την ΑΠΕ Λαγκαδά στο Λαγκαδά όπου αναμένεται να έχει και τη βοήθεια των οπαδών του. 

Τέρματα :Στο 60 ' Μετά από εκτέλεση φάουλ του Προβατίδη, ο Παπαδημητρίου έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γουναρίδη 

Ζαννέτου στο 90' Πολύ ωραίο σουτ από τον Ζανέττου, έξω από τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία της εστίας των φιλοξενούμενων

Με 9 παίχτες το Αγιονέρι.

57΄ Κόκκινη κάρτα για το Αγιονέρι. Τράβηγμα του Κοντσίδη στον Μήτσικα και με δεύτερη κίτρινη κάρτα παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια


Δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Γουναρίδη και αποβολή! Με 9 παίκτες ο Εθνικός πλέον... Ο Μήτσιος πλέον κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμεων.


  • Στο γήπεδο βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης καθώς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Αστραπή Μεσαίου και ο Εύμορφος Αρνίδης από τον Κεραυνό Κολχικού. Οι δυο πρώτοι του 4ου ομίλου της ΕΠΣΜ. 
  • Toν Απόλλων συνόδευαν παιδιά με ποντιακές στολές και αυτό δείχνει ότι ο Απόλλων τιμά τις ρίζες του και δε ξεχνά..
  • Αρκετά θετικά σχόλια για την αναμόρφωση του γηπέδου απέσπασαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Απόλλωνα του Rossoneri Club . 
  • Κόσμος του Απόλλων ήρθε από Κιλκίς , Θέρμη , Λαγκαδά , Σταυρούπολη , Ηλιούπολη , Εύοσμο 
  • Έφοδο στα αποδυτήρια έκανε ο νέος έφορος και πρόεδρος του Απόλλων κ. Περσίδης και έταξε πρίμ εφόσον η ομάδα προχωρήσει νικηφόρα και στα επόμενα παιχνίδια. 
  • Ανακουφισμένος και με αρκετά χαμόγελα φάνηκε ο προπονητής του Απόλλων κ. Πολλαετίδης αλλά και άνθρωποι της νέας διοίκησης του Απόλλων που τρέχουν νυχθημερόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου