Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΦΙΛΙΚΟ ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ...







Με 3-0 επικράτησε ο Απόλλων της Θύελλας Φιλώτα, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Καλαμαριά.  

Οι κοκκινόμαυροι είχαν διαφορά κλάσης και «καθάρισαν» νωρίς το παιχνίδι, χάρη σε δύο τέρματα του Θάνου Αθανασιάδη, στο 10’ και το 18΄’ (το πρώτο με σουτ και το δεύτερο με πλασέ). Στο πρώτο μέρος ήλεγξαν πλήρως τον ρυθμό και κατάφεραν να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στη διαχείριση του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος έγιναν πολλές αλλαγές, η ομάδα της Φλώρινας απείλησε σε δύο φάσεις με τον Λεδάκη (κεφαλιά μόλις άουτ) και τον Εράλντι (τον πρόλαβαν οι αμυντικοί), αλλά το γκολ το έβαλε τελικά ο Αγγελος Βιλανάκης για λογαριασμό των κοκκινόμαυρων στο 63’ με κεφαλιά. Από τον Απόλλωνα απουσίασαν οι δύο Βραζιλιάνοι Λουρέντζι και Φαμπίνιο (προπονήθηκαν ατομικά και υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά θα αποκτηθούν), ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Πάλλας, Κλάζογλου, Κιοσκερίδης, Κοντογουλίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Πάππας): Ζιάκας, Μπουλγκουρίδης (46’ Πολιανίδης), Τζιντζής (46’ Σαμαρόπουλος), Μάντζιος (46’ Κώτσιας), Τσαούσης (46’ Μουτζούρης), Γιαξής (46’ Φοιτάς), Προβατίδης (46’ Κουκουλέκης), Σαπανίδης (46’ Αράπης), Μήτσικας (46’ (Ζανέττου), Αθανασιάδης (Βιλανάκης, Μπονέρης (Μπλάντος).
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Παπαδόπουλος): Νικολαΐδης, Καραπέτρος, Γεωργόπουλος, Πιρίτζαους, Τακίδης, Παπαγεωργίου (υ.δ.), Ιορδανίδης, Εράλντι, Στεφανίδης, Ελευθεριάδης, Τσεμπερλίδης. Έπαιξαν οι Αθανασιάδης, Χριστοδούλου, Λεδάκης, Ράπτης, Αρβανίτης, Ρισβάνης και Μωυσιάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου