Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ : ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ...0-4






Εύκολη νίκη με 0-4 επί του Ιάσωνα Αυγής πήρε η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου και έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα της Α1.

Οι παίχτες του Μακεδονικού μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με τον Παπαστόλου να μην καταφέρνει μετά από μπέρδεμα στην άμυνα να ανοίξει το σκορ και 2 πολύ επικίνδυνα σουτ έξω από την περιοχή των Μπασκάκη και Γαρύφαλλου να αποκρούονται πολύ δύσκολα από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Το γκολ τελικά ήρθε 2 λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου, όπου στο 43′ μετά από φάουλ του Γαρύφαλλου, ο Ζαγναφέρης ολομόναχος μες την αντίπαλη περιοχή πήρε την κεφαλιά και έκανε το 0-1.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα κράτησε τον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου και πολύ γρήγορα στο 53′ με τον Παπαποστόλου έκανε το 0-2.

Ο Ιάσων Αυγής προσπάθησε στην συνέχεια να πιέσει τραβώντας αρκετούς παίχτες στην επίθεση με αποτέλεσμα να το εκμεταλευτούν οι παίχτες του Μακεδονικού και στο 67′ σε μία από τις πολλές αντεπιθέσεις της ομάδας μας ο Στασινόπουλος έκανε το 0-3.

Το τελικό σκορ του αγώνα διαμόρφωσε ο Γαρύφαλλος με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό γάμα του τερματοφύλακα του Ιάσων Αυγής.

www.stathis1963.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου