Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ : ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

Νέο ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες για τους Ακρίτες Συκεών



Με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η έναρξη της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών των Ακριτών Συκεων.

Άπαντες ήταν παρόντες παλιοί ,νέοι, και υπό δοκιμή παίκτες πλην κάποιων περιπτώσεων (5) που απουσίαζαν δικαιολογημένα και θα μπουν τις επόμενες ημέρες κανονικά στο πρόγραμμα.

Το τεχνικό δίδυμο Κ. Μωυσιαδη - Φ. Ξηρογιαννη, παρουσία του Προέδρου του συλλόγου Τιτονίδη Γιάννη και των υπολοίπων μελών της διοίκησης, καλωσόρισαν τους 30 ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών και τους ευχήθηκαν μια καλή και δημιουργική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

Στην συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές έκαναν ξεμούδιασμα, ασκήσεις με την μπάλα και μετά χαλάρωμα. Το χθεσινό πρόγραμμα ασφαλώς και ήταν πιο ήπιων τόνων, όμως από σήμερα θα αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές με αρκετά πιο επίπονο πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει και διπλές προπονήσεις.

Κοινή πεποίθηση όλων ότι με το υπάρχον υλικό και επιλεκτικές προσθήκες, η ομάδα των Συκεών θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία με σκοπό την άνοδο στην Α1. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως οι προπονήσεις θα ξεκινούν στις 18.30 μμ στο παλαιό γήπεδο Συκεων.

www.pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου