Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Φιλική πεντάρα της Δόξας Δράμας



Φιλική πεντάρα για τις «ρεζέρβες» της Δόξας Δράμας

Χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει πολύ στην πρόσφατη φιλική ήττα από τον Πανθρακικό έδωσε την Τετάρτη (5/8) ο τεχνικός της Δόξας Δράμας Ανδρέας Παντζιαράς στο εκτός έδρας παιχνίδι προετοιμασίας με την Προσοτσάνη, με τους «μαυραετούς» να επικρατούν με 5-2.
Επίσης, ο προπονητής των Δραμινών χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς και υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 9' με κεφαλιά του Αθανασιάδη.
Στο δίλεπτο 16'-17' ο Δούμπλατζης με σουτ μέσα από την περιοχή και ο Περσίδης με ξαφνικό σουτ εκτός περιοχής έδωσαν προβάδισμα στη Δόξα, ενώ το 1-3 πέτυχε ο Παυλίδης με διαγώνιο σουτ στο 55'.
Η Προσοτσάνη μείωσε στο 65' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κερασίδη, για να γίνει το 2-4 στο 81' από τη σέντρα του Διαμαντίδη που αιφνιδίασε τον Καρίπη.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 87', με τον Παυλίδη να αξιοποιεί με κεφαλιά σέντρα του Διαμαντίδη από δεξιά.
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Καρίπης, Αθανασιάδης, Καλαϊτζής, Παλτζίδης, Μαναρίδης, Φερφέρης, Σαμαράς, Ρούσσος, Κοταΐδης, Γεωργιάδης, Τσακμακίδης.
Αγωνίστηκαν και οι Κερασίδης, Σταυριανίδης, Καρακάσης, Παπαδόπουλος, Ιακωβίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Κανάτας.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Πετρόπουλος, Σιάμπος, Βραμέντσαλης, Παπαζούδης, Κανετίδης, Περσίδης, Δούμπλατζης, Κουμπρόγλου, Γκαϊδατζής.
Έπαιξαν και οι Παγκάκης, Κελεσίδης, Διαμαντίδης, Τουνγκελίδης, Μπάμπουρας, Τσιάρας, όπως και οι υπό δοκιμή: Αθανασιάδης, Παυλίδης, Αποστολάκης, Καγιάογλου.
Πηγή: a-sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου