Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΕΠΕΣΕ Η ΚΑΣΣΙΟΠΗ , ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 'Η ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ...



Σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε με ψήφους 3-0 πως η Κέρκυρα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League. Τελεσίδικη η απόφαση, στη θέση της Λεβαδειακός ή Απόλλων!

Πλήρης ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση υποβιβασμού της Κέρκυρας, με τους Λεβαδειακό και Απόλλωνα τελικά να δικαιώνονται στην έφεση που είχαν καταθέσει, διεκδικώντας πλέον τη θέση που έχει μείνει «ορφανή» στη Σούπερ Λιγκ. 

Από τη στιγμή βέβαια που δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος, θα  μπορούσε να πει κανείς ότι το προβάδισμα το έχουν οι Βοιωτοί. Ομως, η Επιτροπή Εφέσεων δεν παίρνει θέση, άρα και ο Απόλλων έχει ελπίδες και πιθανόν να υπάρξουν προσφυγές από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ή το Λεβαδειακό, καθώς η Επιτροπή... νίπτει τας χείρας της. 

Η αρχική εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε λόγο για υποβιβασμό ή αποβολή των Φαιάκων από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, καθώς είχε κρίνει ομόφωνα πως η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ήταν εικονική. Στη συνέχεια ωστόσο η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε με ψήφους 2-1 ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος τιμωρίας της ομάδας, ήτοι θα συνεχίσει κανονικά στη μεγάλη κατηγορία. 

Απαντες ωστόσο λογάριαζαν χωρίς την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στην οποία είχαν προσφύγει οι ΠΑΕ Λεβαδειακός, Απόλλων Σμύρνης, αλλά και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, με ψήφους 3-0 αποφασίστηκε η αποβολή της Κέρκυρας από τη Σούπερ Λιγκ, με την απόφαση να είναι τελεσίδικη.

Λίγο αργότερα βγήκε και η σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΟ, η οποία αναφέρει: 
«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ  συνεκδικάζοντας τις εφέσεις της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, του Υπεύθυνου Ασκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. ΠΑΝ.ΚΑΡΡΑ και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά της υπ΄αριθμ. 244/28-7-2015 απόφασης της ΠΕ/S.L. και της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, με την υπ΄αριθμ. 67/7-8-2015 απόφασή  της δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσίαν αυτές.

Εξαφανίζει την προσβαλλόμενη  δι΄ αυτών 244/2015 απόφαση της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ την πειθαρχική ποινή της αποβολής από το Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Διατάσσει την απόδοση των παραβόλων στη ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. 

Επίσης, με την υπ΄αριθμ. 66/7-8-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει  κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κατά της από 21-7-2015  απόφασης  του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL  LEAGUE και της  ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ».


www.sdna.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου