Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ....( VIDEO )

Auto Gas Derveni 24 h / Thessaloniki Derveni 



Όλα δείχνουν πως η περίφημη Chatsworth Cosortium Limited που σύμφωνα με τον Κώστα Παπακωνσταντίνου φέρεται να είναι εταιρία-κολοσσός από Άραβες που θέλουν να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο του Άρη, είναι ένα απλό βενζινάδικο στο Λονδίνο!


Σ
ε ένα ανεπανάληπτο φιάσκο πάει να εξελιχθεί το ενδιαφέρον από αραβικό fund, που σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κώστα Παπακωνσταντίνου ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του Άρη. Η 5η και τελευταία εκδήλωση που κατατέθηκε στον Ερασιτέχνη προκάλεσε από την αρχή αρκετά ερωτηματικά, αφού ο εκπρόσωπος της εταιρίας Chatsworth Cosortium Limited (με έδρα το Λονδίνο) υποστήριζε ότι πρόκειται για εταιρία - κολοσσό, όμως η αλήθεια μοιάζει να είναι διαφορετική.

Συντάκτης της ιστοσελίδας ALLABOUTARIS.COM βρήκε το τηλέφωνο επικοινωνίας με την εταιρία που άφησε ο κ.Παπακωνσταντίνου στον ΑΣ και κάλεσε στον συγκεκριμένο αριθμό, και αυτό που διαπίστωσε ήταν κάτι που προκάλεσε ακόμα περισσότερα ερωτηματικά. Όπως αναγράφει επί λέξει η ιστοσελίδα στο ρεπορτάζ της: «Αυτό που προκύπτει είναι ότι δεν πρόκειται για τίποτε άλλο, πέρα από ένα απλό... βενζινάδικο στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα το τηλέφωνο σήκωσε ένας υπάλληλος, Ινδικής καταγωγής. Μας επιβεβαίωσε ότι όντως καλέσαμε στην Chatsworth Consortium Limited, αλλά τόνισε ότι πρόκειται απλά για ένα πρατήριο καυσίμων και τίποτε άλλο. Μάλιστα όταν τον ρωτήσαμε αν υπάρχει ενδιαφέρον για επένδυση σε ομάδα της Ελλάδος και συγκεκριμένα τον ΑΡΗ, έχασε τα λόγια του και φυσικά είπε ότι πρόκειται για ξεκάθαρο ψέμα, αφού πολύ απλά μιλάμε για ένα βενζινάδικο!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου