Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΠΗΡΕ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗ ΔΗΜ. & ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ.








Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Κεραυνός Κολχικού

Η ομάδα συμφώνησε με τον 25χρονο Δημήτρη Χατζησαββίδη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Προσοτσάνη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Κεραυνού παίζει στη θέση τόσο του αριστερού, όσο και του δεξιού εξτρέμ, ενώ κατά τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου χρησιμοποιήθηκε στη θέση του μπακ-χαφ λόγω των τραυματισμών πολλών συμπαικτών του και ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία. 

Ο Δημήτρης Χατζησαββίδης αγωνίστηκε ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια της προηγούμενης ομάδας του, δίνοντας 15 ασιστ και πετυχαίνοντας 5 γκολ και η συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Προσοτσάνη υπήρξε καθοριστική. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος παίκτης της ομάδας μας έχει πολλές εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες, καθώς σε ηλικία 17 ετών αγωνίστηκε με την Προσοτσάνη στη Γ Εθνική.

Ο Α.Π.Σ. «Κεραυνός Κολχικού» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στάθη Παπαδόπουλο. Ο ικανότατος τερματοφύλακας θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου