Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΝΕΟ Δ.Σ. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ



Έμβλημα Αγίου Γεωργίου1


O  Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Αγίου Γεωργίου ανακοινώνει ότι μετά τις εκλογές της 11ηςΙουλίου 2015 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας απαρτίζεται από εννέα μέλη.
Στη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου βρίσκονται δύο παλαιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα υπηρετούν τη ομάδα από άλλο πόστο, ενώ παρέμεινε σε αυτό και ο απελθόν Πρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος.
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής:
  1. Παπαπετρίδης Δημοσθένης του Διογένη ως Πρόεδρος.
  2. Παπαδόπουλος Αθανάσιος του Γρηγορίου ως Αντιπρόεδρος.
  3. Τρούπκος Γρηγόριος του Αθανασίου ως Γενικός Γραμματέας.
  4. Παπαρέντης Δημήτριος του Νικολάου ως Γενικός Αρχηγός.
  5. Ορφανίδης Παύλος του Σωκράτη ως Ταμίας.
  6. Δεβετζίδης Αθανάσιος του Δημητρίου ως Έφορος Ποδοσφαίρου.
  7. Μιχαηλίδης Θωμάς του Νικολάου ως Έφορος Αθλοπαιδιών.
  8. Παπαδόπουλος Βασίλειος του Δημητρίου ως Μέλος.
  9. Λιάτσος Γεώργιος του Αθανασίου ως Μέλος.
Μετά το τέλος των αρχαιρεσιών ο νυν Πρόεδρος της ομάδας κ. Παπαπετρίδης δήλωσε τα εξής:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την απελθούσα Διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου Βασιλείου και τον ίδιο συγκεκριμένα για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τους πρώην ποδοσφαιριστές κ. Παπαρέντη Δημήτριο και Δεβετζίδη Αθανάσιο για την προσφορά τους στην ομάδα και να τους ευχαριστήσω που παραμένουν κοντά σε αυτή με την ιδιότητα πλέον του Συμβούλου.
Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κρατήσουμε την ομάδα με ψηλούς στόχους και να την επαναφέρουμε όσο ποιο γρήγορα στην αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία.»
Παράλληλα η Διοίκηση παρουσίασε και τον νέο προπονητή  κ. Σπυριδωνίδη Χαράλαμπο του Χρήστου ο οποίος δήλωσε «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Παπαπετρίδη και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να δημιουργηθεί ένας καλός πυρήνας από νεαρούς ποδοσφαιριστές και η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο όλα τα άλλα έρχονται στην συνέχεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου