Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ : ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...






Μια αξιέπαινη και εθνική πρωτοβουλία της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης Σε αυτήν την εποχή που επιχειρείται μια γενική προσπάθεια αφελληνισμού σε όλους τους τομείς της ζωής μας οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Ηρακλής για τις νέες εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και στον κύριο Νίκο Γραμμένο, προσωπικά που ανέλαβε τον σχεδιασμό τους. 

Είναι, σίγουρα, και οι τρεις πρωτοποριακές αλλά η μία ειδικά, η γαλανόλευκη, είναι αυτή που «κλέβει» την παράσταση και τις καρδιές μας. 

Η συγκεκριμένη εμφάνιση σύμφωνα με τους εμπνευστές της αντικατοπτρίζει την Ελληνικότητα αλλά και την Ιστορία του Ηρακλή, οι 5 μπλε και οι 4 λευκές ρίγες μας παραπέμπουν στο «Ελευθερία ή Θάνατος» που είναι χαραγμένο στο μυαλό όλων μας. 

Ίσως η μερίδα των φιλάθλων της ιστορικής ομάδας που ενστερνίζεται τα συνθήματα των αριστεριστών και των αναρχικών θα πρέπει να παραδειγματιστεί από την στάση των διοικούντων την ομάδα τους. Φυσικά καλό θα ήταν ανάλογες κινήσεις να γίνουν και από τους προέδρους των άλλων ΠΑΕ μικρών ή μεγάλων. 

Κάτι οι εμφανίσεις του Ηρακλή, κάτι η μετονομασία του Απόλλωνα από Αθηνών σε «Απόλλων Σμύρνης», κάτι το όνομα που έχει επιλεγεί για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ ας ελπίσουμε ότι αυτές οι κινήσεις θα δώσουν ένα ελληνικό χρώμα στον αθλητισμό και ιδιαιτέρως στο άθλημα με τους περισσότερους λάτρεις.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου