Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ...





Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ μετά από 8 χρόνια και πάλι με τα χρώματα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ !
Ο 36 χρονος τερματοφύλακας Χρήστος Παπαδόπουλος επέστρεψε μετά από 8 χρόνια στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Με πλούσια ποδοσφαιρική θητεία σε Δ΄ και Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και με τον Απόλλωνα, πέρυσι ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΠΡΟΥ στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας .



Ο SHERA REIS και ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ στο δυναμικό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ !
Στην απόκτηση δύο ακόμα νέων αλλά ταυτόχρονα και έμπειρων παικτών απέκτησε ο Απόλλωνας. Πρόκειται και τον 19 χρονο υψηλόσωμο κεντρικό και πλάγιο μπακ SHERA REIS που πέρυσι αγωνιζόταν στον συνδιεκδικητή του τίτλου της Α1 κατηγορίας ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΠΡΟΥ ενώ προηγούμενα είχε αγωνιστεί και στον ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα ταλέντα του νομού Πέλλας με χαρκατηριστικό του την δύναμη, αλλά και το σκοράρισμα ορισμένες φορές !
Επίσης απέκτησε τον 23 χρονο επιθετικό Μάκη Κατυπίδη προερχόμενος από τον Μ. Αλέξανδρο Αρσενίου, τόπος και καταγωγής του, στον οποίο πήγε τον περασμένο Ιανουάριο από τον ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ στον οποιο αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί και στον ΑΡΗ ΠΡ. ΗΛΙΑ. Χαρακτηριστικό του Καρυπίδη η ταχύτητά και η ευχέρεια στο σκοράρισμα με 14 τέρματα στο περσινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας αγωνιζόμενος μόνο στον πρώτο γύρο σε αυτό !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου