Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΕΠΣΜ: Η κλήρωση, η έναρξη των πρωταθληματών και τα παράβολα





Πραγματοποιήθηκε το τελευταίο ΔΣ της ΕΠΣΜ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και λόγω των σοβαρών θεμάτων ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος άφησε να εννοηθεί ότι ίσως σε 15 μέρες υπάρξει και νέο ΔΣ για να ολοκληρωθούν τυχόν εκκρεμότητες.
Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν τα νέα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ και παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων κ. Σίσκος τόνισε ότι θα ξεκινήσουν ως εξής:
Α1 Κατηγορία –> 5 Σεπτεμβρίου
Α Κατηγορία  –> 19 Σεπτεμβρίου
Β Κατηγορία  –> 19 Σεπτεμβρίου
Γ Κατηγορία  –> 3 Οκτωβρίου
Βάση του ΚΑΠ πρέπει όλες ανεξαρτήτως οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ, να τακτοποιήσουν κάθε οικονομική εκκρεμότητα που οφείλουν αλλιώς δε θα γίνει δεκτή η συμμετοχή τους. Αυτή ήταν η ρητή εντολή της ολομέλειας του ΔΣ και του προέδρου κ. Γραμμένου και δεν θα υπάρξουν δόσεις ούτε κάτι άλλο.
Η συμμετοχή στα πρωταθλήματα ορίστηκε ως εξής:
Α1 Κατηγορία –> 300 Ευρώ
Α Κατηγορία  –> 250 Ευρώ
Β Κατηγορία  –> 200 Ευρώ
Γ Κατηγορία  –> 180 Ευρώ
Αξίζει να αναφερθεί μεταξύ άλλων, ότι την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, όποια ομάδα ζητάει πλαστοπροσωπία για τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, για κάθε ποδοσφαιριστή, το παράβολο θα είναι 50 ευρώ, ενώ έως τώρα έδινε 50 ευρώ για όλους τους ποδοσφαιριστές.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΜ
Για τη προκήρυξη κυπέλλου ανακοινώθηκε ότι η δήλωση συμμετοχής πρέπει να γίνει έως 27 Ιουλίου και συμμετέχουν οι ομάδες Α1 και Α κατηγορίας ενώ η συμμετοχή για τις ομάδες Β και Γ κατηγορίας είναι προαιρετική. Επίσης, φέτος υποχρεωτική είναι η συμμετοχή των ομάδων της Γ Εθνικής, του νομού.
Το παράβολο για την συμμετοχή
Γ Εθνική –>
 100 ευρώ
Α1 Κατηγορία –>
 100 ευρώ
Α Κατηγορία –>
 100 ευρώ
Β-Γ Κατηγορία –>
 50 ευρώ
Η πρώτη φάση του κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 5-6 Σεπτεμβρίου και μέχρι τους «8» θα συμμετέχει και η Β κατηγορία. Φέτος στο νέο θεσμό του κυπέλλου, ο κυπελλούχος θα έχει μπόνους ένα σεβαστό χρηματικό ποσόν ή αθλητικό υλικό για τον σύλλογο.

Γιάννης Γιάγκας
Εφημερίδα «Μέτροσπορτ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου