Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η SKODA ΞΑΝΘΗ ??




Βόμβα μεγατόνων έσκασε αργά το βράδυ, καθώς σύμφωνα με ένα δημοσίευμα ο Χρήστος Πανόπουλος φέρεται να ανακοίνωσε την πώληση της Skoda! Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, τότε αυτόματα θα αλλάξει και ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, αφού ως γνωστόν η αυτοκινητοβιομηχανία αποτελεί την ιδιοκτήτρια της θρακιώτικης ΠΑΕ.

Η είδηση μεταδίδεται από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “Μακελειό”, η οποία εκδίδεται από τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο. Ο τελευταίος οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι διακρίνεται για τον μαχητικό τρόπο με τον οποίο αρθρογραφεί και έχει σημειώσει αρκετές δημοσιογραφικές επιτυχίες, αλλά έχει επίσης πολλές φορές κατηγορηθεί και για ανακριβή ρεπορτάζ, οπότε καλό θα είναι να κρατήσουμε πολλές επιφυλάξεις. Έτσι κι αλλιώς και το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες.

Αυτές οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο Χρήστος Πανόπουλος ανακοίνωσε στο προσωπικό ότι σταματάει την αντιπροσωπία της Skoda στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το επόμενο τριήμερο πρόκειται να ανακοινώσει εάν και πόσες απολύσεις θα γίνουν, όπως και πως θα διευθετηθεί το θέμα με τις παραγγελίες αυτοκινήτων και αν τυχόν υπάρξει ομαλή μετάβαση και αν παραχωρήσει τα δικαιώματα του Γενικού Αντιπροσώπου στην Ελλάδα σε άλλο επιχειρηματία.

Το “Μακελειό” μεταφέρει ακόμα ότι προσπαθεί να διασταυρώσει αν επίσης ισχύει και η πληροφορία ότι ο κ. Πανόπουλος φέρεται να έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη από το εγχώριο επιχειρηματικό χώρο. Στο δημοσίευμα δεν γίνεται καμία αναφορά για την Skoda Ξάνθη, πέρα από το γεγονός φυσικά ότι είναι μεγαλομέτοχος της ομάδας, ότι το 1990 αποφάσισε να επενδύσει αρχικώς ως χορηγός και στη συνέχεια ως ιδιοκτήτης της και πως το 2004 δημιούργησε το νέο γήπεδο της ομάδας μαζί με ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο.

Ωστόσο είναι προφανές ότι αν αλλάξει η ιδιοκτησία της αντιπροσωπίας της Skoda, μοιραία θα αλλάξει και η ιδιοκτησία του ΑΟΞ, καθώς αυτή είναι συνδεδεμένη με την αυτοκινητοβιομηχανία και όχι με το πρόσωπο του Χρήστου Πανόπουλου. Κανείς δεν αποκλείει βέβαια να υπάρξει κάποια ξεχωριστή αντιμετώπιση στο συγκεκριμένο ζήτημα, όπως και κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να επιβεβαιώσει τα όσα δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική έκδοση της αθηναϊκής εφημερίδας του Στέφανου Χίου.



Το πρωτότυπο δημοσίευμα, που μπορείτε να διαβάσετε με ένα κλικ ΕΔΩ, έχει ως εξής:

ΕΣΚΑΣΕ “ΒΟΜΒΑ” μεγατόνων! Διαδίδεται ότι ο επιχειρηματίας και βασικός προμηθευτής του Ελληνικού Δημοσίου, Χρήστος Πανόπουλος βαράει “ΚΑΝΟΝΙ” και πουλάει τη Skoda!!! (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τις οποίες το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” από το μεσημέρι προσπαθεί να διασταυρώσει, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθης και ένας από τους πιο υγιείς επιχειρηματίες, Χρήστος Πανόπουλος, φέρεται να ανακοίνωσε στο προσωπικό ότι σταματάει την αντιπροσωπεία της Skoda στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το επόμενο τριήμερο πρόκειται να ανακοινώσει εάν και πόσες απολύσεις θα γίνουν, όπως και πως θα διευθετηθεί το θέμα με τις παραγγελίες αυτοκινήτων και αν τυχόν υπάρξει ομαλή μετάβαση και αν παραχωρήσει τα δικαιώματα του Γενικού Αντιπροσώπου στην Ελλάδα σε άλλο επιχειρηματία.

Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” προσπαθεί να διασταυρώσει αν επίσης ισχύει και η πληροφορία ότι ο κ.Πανόπουλος φέρεται να έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη από το εγχώριο επιχειρηματικό χώρο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εείναι Έλληνας επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της εταιρίας ΒΙΑΜΑΡ, εταιρείας που ιδρύθηκε το 1978 και από το 1979 είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων της εταιρείας Skoda στην Ελλάδα, ενώ παλαιότερα ήταν αντιπρόσωπος της FIAT στην Eλλάδα, επιχείρηση που είχε ξεκινήσει ο πατέρας του .

Τα κεντρικά γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ βρίσκονται στην Αθήνα.

Είναι απόφοιτος της Λεοντείου Σχολής, έχει σπουδάσει Διοίκηση Eπιχειρήσεων στην Eλβετία και μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Το 1990 αποφάσισε να επενδύσει αρχικώς ως χορηγός της Ξάνθης και στη συνέχεια ως ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας(10 Oκτωβρίου 1991).

Το 2004 δημιούργησε το νέο γήπεδο της ομάδας το Σκόντα Ξάνθη Αρένα μαζί με ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο

www.thrakitoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου