Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Παραίτηση Κασλή από τον Αχιλλέα Περαίας

FINPORT ALUMINIO THERMI



Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αχιλλέα Περαίας αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Χρύσανθος Κασλής, ο οποίος μετά τη λήξη της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στο Μακεδονικό Λητής, δήλωσε την παραίτησή του, στον πρόεδρο του συλλόγου.
Μία απόφαση η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν πάρθηκε λόγω της σημερινής ήττας στον τελικό των play off της Α” κατηγορίας, αλλά αρκετούς μήνες πριν. Το pamebala.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Χρύσανθο Κασλή, ο οποίος επιβεβαίωσε την παραίτησή του, τονίζοντας τα εξής:
«Είναι μια απόφαση αρκετών μηνών και νομίζω ότι ήταν σωστό να παραιτηθώ σήμερα, από τη στιγμή που δεν σκέφτόμουν να μείνω στο σύλλογο τη νέα σεζόν. Έπρεπε να γίνει άμεσα, για να βρεθεί άμεσα ο επόμενος προπονητής και να ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα χρόνια».
¨
Στη συνέχεια, ο Χρύσανθος Κασλής μίλησε και για τη φετινή πετυχημένη πορεία του Αχιλλέα, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει σήμερα την άνοδο στην Α1 κατηγορία, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Η φετινή πορεία της ομάδας ήταν ένας πετυχημένος μοναχικός δρόμος, τον οποίον διανύσαμε εγώ, δύο – τρία ακόμη άτομα και οι ποδοσφαιριστές. Ήταν ένας πραγματικός άθλος, αν αναλογιστεί κανείς ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αχιλλέας Περαίας τερμάτισε αήττητος στην έδρα του, ενώ από τη δεκαετία του ’80 είχε να τερματίσει δεύτερος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για τη στήριξή τους. Είμαστε μια οικογένεια. Επίσης, συγχαρητήρια στο Μακεδονικό Λητής για την άνοδο».

www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου