Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ






Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Ξεκινάει ο προγραμματισμός για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να έρθουν κοντά στην ομάδα και κάποιοι να πλαισιώσουν και το Δ.Σ.
Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Κρύας Βρύσης παρουσία 35 περίπου φίλων του στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο της Κρύας Βρύσης.

Η γενική συνέλευση ξεκίνησε με τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό της περασμένης χρονιάς από τον Πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Θεοδωρίδη, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι καθαρή οικονομικά όσον αναφορά οφειλές προς τρίτους, ολοκληρώνοντας την περυσινή χρονιά με ένα συγκρατημένο οικονομικό μπάτζετ για μία ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό καταφέρνοντας μάλιστα να ανέβει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, σε σχέση και με τους υπόλοιπους φετινούς της ανταγωνιστές. 

Τόνισε επίσης ότι πλέον η ομάδα διαθέτει και μία αξιόλογη Ακαδημία που αποτελεί το μέλλον της ομάδας μας και την τρέχουν κάποιοι άνθρωποι οι περισσότεροι γονείς των παιδιών, φέρνοντας την σε ένα ικανοποιητικό και ανταγωνιστικό επίπεδο.
Για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά σημείωσε ότι στόχος της ομάδας είναι να κάνει μία αξιοπρεπείς πορεία, κερδίζοντας καταρχήν άνετα την παραμονή της στην νέα κατηγορίας, μία κατηγορία βέβαια που θα χρειαστεί η ομάδα μεγαλύτερο οικονομικό μπάτζετ, γι΄ αυτό και έκανε κάλεσμα προς όλο τον κόσμο να έρθουν κοντά στον Απόλλωνα για να τον βοηθήσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. 

Τελευταίο θέμα της γενικής συνέλευσης ήταν η πλαισίωση του υπάρχον Δ.Σ. και με νέα πρόσωπο κάτι που ζήτηση να γίνει ο Πρόεδρος. Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε να δοθεί ένα νέο ραντεβού για όλους όσους ενδιαφέρονται να πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ. την ερχόμενη Δευτέρα στα γραφεία της ομάδας, όπου θα γίνει το τελικό διοικητικό σχήμα για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο . Παράλληλα το σώμα της Γενικής Συνέλευσης εξουσιοδότησε τον πρόεδρο και το υπάρχον Δ.Σ. να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά κάνοντας τις αναγκαίες επαφές τόσο με τον προπονητή όσο και με τους ποδοσφαιριστές αφού άλλωστε η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για την ομάδα φέτος θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου