Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ " ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΒΙΑΣ "




Φώτο από το Πάμε Μπάλα



Ανακοίνωση από την ΑΠΕΛ : 

Πριν λίγες ώρες λύθηκε η συνεργασία της ΑΠΕΛ‬ με το πρώην τεχνικό 
επιτελείο της ομάδας μας.
Σε δηλώσεις τους πριν λίγο, ο Ιερόθεος Γιαμουρίδης και Νίκος Πετρίδης, εύχονται ολόψυχα η ΑΠΕΛ, να υλοποιήσει τους στόχους της και να πραγματοποιήσει την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία!

Ανακοίνωση της ΑΠΕΛ μετά το παιχνίδι

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με φιλάθλους και των δύο ομάδων, η ΑΠΕΛ μπήκε αγχωμένα στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ με αποτέλεσμα να βρεθεί απο πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με 0-2 από το 30 λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα της Προσοτσάνης με 2 ζώνες άμυνας κατάφερε να χτυπήσει στην αντεπίθεση στο 10' και στο 30'.
Οι ποδοσφαιριστές μας όμως, βγήκαν από τα αποδυτήρια μετά το ημίχρονο του παιχνιδιού αρκετά ψυχωμένοι και ήρεμοι, παίζοντας το καλό ποδόσφαιρο που γνωρίζουν και παρά τις 3 [!] ζώνες άμυνας του αντιπάλου η ομάδα μας κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Καρασταύρου στο 50' και του Αθανασίου στο 70'. Μεγάλη ευκαιρία χαμένη από τον Βεϊδαμενίδη στο 85 λεπτό της αναμέτρησης!

Ως Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ είναι χρέος μας να:
1. Ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κόσμο του Λαγκαδά και όχι μόνο, που γέμισε το γήπεδο και βοήθησε την ομάδα μας να φτάσει στην ανατροπή.
2. Καταδικάσουμε κάθε φαινόμενο βίας στο γήπεδο μας, ειδικά αν προέρχεται από τα του οίκου μας, αλλά καταγγέλουμε την προκλητική συμπεριφορά (και προς τον φίλαθλο κόσμο αλλά και τους ποδοσφαιριστές μας), συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας αλλά και το ύπουλο χτύπημα του αρχηγού της Προσοτσάνης προς τον ποδοσφαιριστή μας Σακαλή.
Υ.Γ. Συνεχίζουμε... Έχουν γνώση οι "φύλακες"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου