Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ ΧΙΟΥ , ΠΥΡΠΟΛΥΤΗΣ ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΕΟΝ....




Η άνοδος του Κανάρη Νενήτων στη Γ' Εθνική έχει πολλαπλή σημασία, πέρα από αυτή καθεαυτή τη συμμετοχή της ομάδας σε ένα ανταγωνιστικό και ισχυρό πρωτάθλημα.

Το νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου θα εκπροσωπηθεί ξανά σε εθνική κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια, αφού τελευταία φορά που καταγράφηκε συμμετοχή χιώτικου συλλόγου σε πρωτάθλημα πανελλαδικής εμβέλειας ήταν τη σεζόν 2011-2012, όταν θέση στον 9ο όμιλο της Δ' Εθνικής είχε πάρει η Μικρασιατική Ένωση.

Μάλιστα, πρωτεργάτης κι εκείνης της επιτυχίας ήταν ο Χριστόφορος Τσατσαρώνης (φωτό), που τώρα οδήγησε τον Κανάρη στην άνοδο!

Έκτοτε, ακολούθησε η αδυναμία του Ατρόμητου Αγ. Γεωργίου να δηλώσει συμμετοχή στη Δ' Εθνική της περιόδου 2012-2013, η απώλεια της ευκαιρίας του Κανάρη Νενήτων να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναγέννησης Γέρας (1-1) στον τελευταίο αγώνα των μπαράζ και να κερδίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική της σεζόν 2013-2014, όπως και η περσινή υπόκλιση του Ηρακλή Θυμιάνων στην ανωτερότητα του Αιολικού, ο οποίος συμμετείχε στην... πρόσφατη Γ' Εθνική.

www.pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου