Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΑΠΕΛ : Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα αλλά και ακατάλληλο για όσους γνωρίζουν από ποδόσφαιρο.





Ανακοίνωση από την ΑΠΕ Λαγκαδά ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ 

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και ως το 25' ήταν κυρίαρχη με καλή κυκλοφορία, φάσεις, δοκάρι και ένα χαμένο τετ α τετ. Σε εκείνο το σημείο, από ένα λάθος στην άμυνα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Το γκολ αυτό ''σκόρπισε'' την ομάδα μας, την αποσυντόνισε, όμως συνέχισε να προσπαθεί.

Και κάπου εκεί, έκανε την εμφάνισή του ο ''άρχοντας'' του αγώνα ο Απόστολος Σημαιάκης από τα Μουδιανιά Χαλκιδικής με τους βοηθούς του.. Στο 2ο γκολ της Προσοτσάνης, η μπάλα σκάει πάνω και έξω από την γραμμή του τέρματος, ομώς ο 1ος βοηθός της αναμέτρησης βλέπει με τη βοήθεια της καταπληκτικής όρασης του γκολ! Απίστευτο; Και όμως αληθινό..

Στη συνέχεια, η ομάδα μας, πετυχαίνει μετά από εκτέλεση φάουλ, ένα καθαρό γκολ, (κατά τη γνώμη μας και όχι μόνο) η μπάλα δεν αλλάζει πορεία από κανέναν ποδοσφαιριστή, κανείς δεν επηρεάζει τη φάση και εκεί, ο 2ος βοηθός της αναμέτρησης, έχοντας κακή θέση, ακυρώνει το γκολ ως offside.. Απίστευτο; Και όμως αληθινό.. Το ρεσιτάλ που σας περιγράφουμε, δεν είχε τελειωμό. 
Σε αντεπίθεση της ομάδας μας ο Βειδαμενίδης δέχεται μια κλωτσιά μέσα στη μικρή περιοχή της αντίπαλης ομάδας, η οποία όπως μας ενημέρωσαν ακούστηκε ως τη Δράμα, και ο Απόστολος Σημαιάκης, κλείνει τα μάτια του, παρέα με τον 2ο βοηθό της αναμέτρησης και κάνει ακόμη πιο αστεία την απόφαση του όταν κιτρινίζει τον ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΛ για θέατρο! Απίστευτο; Και όμως αληθινό..
Δεν θα μείνουμε στην κακή εικόνα του από την αρχή αλλά και στην επιλογή του να βλέπει και να παρατηρεί όποτε και όπου αυτός θέλει, αλλά ούτε και σε απειλές προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για αποβολή τους από το παιχνίδι και θα αφήσουμε σε εσάς και σε όλον τον κόσμο που ήταν παρών ή ενημερώθηκε να δώσει μια εξήγηση σε όλο αυτό.. Για εμάς η λέξη είναι μία!
Ευχαριστούμε την Διοίκηση του Γ.Σ. Προσοτσάνης για την ΑΨΟΓΗ φιλοξενία που μας παρείχαν και ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια σε αυτούς και την ομάδα τους.
Επόμενο παιχνίδι, την Κυριακή, 23.05.2015, στο ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΤΆΔΙΟ ΛΑΓΚΑΔΆ με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου. Η ομάδα μας θέλει ΜΟΝΟ τη νίκη και τίποτε άλλο..
Ενημερώνουμε, προειδοποιούμε και αναμένουμε από την ΚΕΔ να ορίσει έναν ικανό διαιτητή που θα μπορεί να διαχειριστεί ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και κανείς δεν μπορεί να μη σέβεται και να παίζει με την υπομονή του κόσμου!
Υ.Γ. Έχουν γνώση οι φύλακες.. για όλους και για όλα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου