Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΠΑΟΚ : ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΪΤΟΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ


ο γιός του Κλέϊτον στα χνάρια του πατέρα του...
Σήμερα έχει την ευκαιρία να το σηκώσει...

Με το βλέμμα στραμμένο στο Σίλβα Κλέιτον είναι ο ΠΑΟΚ, ποδοσφαιριστής ο οποίος προετοιμάζεται για τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στη Skoda Ξάνθη και τον Ολυμπιακό.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτή να είναι και η τελευταία εμφάνιση του βραζιλιάνου χαφ με τη φανέλα του ακριτικού συλλόγου. Όπως γράφει η Live Sport, οι Θεσσαλονικείς είχαν διερευνητική επαφή με τον 32χρονο άσο και εκείνος εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί την επόμενη σεζόν με το δικέφαλο στο στήθος.
Ωστόσο, εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση και αρκετές άλλες στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα δρομολογηθούν μετά την ανακοίνωση του νέου τεχνικού διευθυντή.
Αν μέχρι τότε ο Κλέιτον δεν έχει συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα, τότε του χρόνου θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα. Τη φετινή σεζόν ο βραζιλιάνος άσος έχει παίξει σε 34 αγώνες με τη Ξάνθη, ενώ παράλληλα έχει πετύχει 12 γκολ και μοιράσει 8 ασίστ στους συμπαίκτες του.
Ο Κλεϊτον ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα από τον Απόλλων Καλαμαριάς όπου μαζί με τον Χάρη Παππά τον Ουέλιγκτον και άλλους είχαν κάνει μια πολύ καλή ομάδα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου