Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ο ΠΑΟΚ ΠΛΗΡΩΣΕ ... Ο ΙΒΑΝ ΜΙΛΗΣΕ...





Ο ΠΑΟΚ είναι... ελεύθερος! Ο Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε 10,8 εκατ. ευρώ και αμέσως μετά ανέλυσε τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα του δικεφάλου, δίνοντας μάλιστα και ειδήσεις, εξαγγέλλοντας ότι: «Θα μπούμε στο Τοπ 20 της Ευρώπης»!

Ο Ιβάν Σαββίδης βγαίνοντας από τη ΦΑΕ Θεσαλονίκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μόλις δώσαμε στην εφορία τα έγγραφα που βεβαιώνουν την καταβολή των χρημάτων ύψους 10.886.000 ευρώ και με αυτό τελειώσαμε το θέμα των οφειλών του ΠΑΟΚ και από σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός. Θέλω να συγχαρώ όλους εμάς που πιστεύαμε και όλους τους άλλους τους δύσπιστους, ότι ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα καθαρός και στην Πολιτεία και στους δανειστές του. Τελειώσαμε μια μακροχρόνια διαδικασία και απελευθερώσαμε τον εαυτό μας από αυτό το βάρος. Τώρα με προσοχή και περισυλλογή θα κάνουμε βήμα βήμα την αλλαγή του συστήματος του ΠΑΟΚ, θα παρουσιάσουμε τη νέα στρατηγική και θα προχωρήσουμε μπροστά. Έχουμε μεγάλες υποθέσεις και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ενεργητικά θα μπορώ να υλοποιήσω τις σκέψεις μου. Αυτό ήταν θέμα αρχής. Θα μπορούσαμε να κατέβουμε κατηγορία και να μην πληρώσουμε τίποτα. Αυτή ήταν μια συμφέρουσα οικονομικά λύση. Αλλά δεν ήθελα σε καμία περίπτωση στο σώμα και στην ιστορία του ΠΑΟΚ να υπάρχει μια μαύρη κηλίδα και ειδικά με τη δική μου παρουσία. Θέλω όλη η Ελλάδα να γνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάντα έτοιμος να πληρώσει όλα όσα χρωστάει».

Για τον στόχο του από εδώ και πέρα: «Το τελευταίο καιρό άκουγα δυσάρεστα πράγματά. Αυτό ενίσχυε την υπομονή μου αλλά ήθελα ότι ο κόσμος να βεβαιωθεί. Το επόμενο αμέσως διάστημα θα συμπληρώσουμε την ομάδα των μάνατζερς. Σήμερα ο υιός μου και ένας από τους κύριους μετόχους του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Ισπανία και ελπίζω εκεί να διεξαχθούν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις για κάποια θέματα του προσωπικού και αμέσως στο επόμενο διάστημα θα εξακριβωθεί ποιος είναι ο σκοπός μας».

Για τις παλιές δεσμεύσεις του περί μεγάλου ΠΑΟΚ: «Θέλω με κάθε σιγουριά να βεβαιώσω ότι είναι απόλυτο και σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλη ομάδα. Εγώ δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ σαν ομάδα του ποδοσφαίρου, εγώ αντιμετωπίζω τον ΠΑΟΚ στο σύνολό του ως ΠΑΟΚ. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα στηρίζουμε όλα τα τμήματα της οικογένειας του ΠΑΟΚ και όλα όσα αφορούν γενικότερα την έννοια του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουμε πάντα να στηρίζουμε. Στρατηγικός στόχος του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ είναι να μπει στην 20αδα των καλύτερων ομάδων της Ευρώπης. Πως θα το καταφέρουμε δεν μπορώ ακόμα να το προσδιορίσω, αλλά θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε αυτό τον στόχο».

Για μια ενδεχόμενη ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας και του προπονητικού: «Τώρα έχουν λυθεί τα χέρια μας και οι σκέψεις μας και θα ασχοληθούμε με πλήρη ανακαίνιση της Τούμπας και βεβαίως μια μεγάλη ομάδα ποδοσφαίρου δεν μπορεί να είναι μεγάλη χωρίς σοβαρή υποδομή. Η Μεσημβρία δεν είναι βάση για μεγάλη ομάδα για αυτό πρέπει να σκεφτούμε τα πρότζεκτ και τα σχέδια και να αναπτυχθούμε. Αυτές οι επενδύσεις είναι μεγάλες και μακροχρόνιες και ελπίζω ότι όλα αυτά θα τα δείτε».

Για τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα: «Δεν θα ήθελα να δώσω μεγάλη πολιτική διάσταση στο θέμα. Έχω πει ότι είναι μια περίεργη αίσθηση. Τα χρέη κόστισαν 10.886.000 ευρώ. Εμείς μπορούσαμε να μην πληρώσουμε, αλλά πληρώσαμε. Και θέλω να καλέσω όσους χρωστάνε να κάνουν το ίδιο. Αυτή η κίνηση του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι παράδειγμα. Δεν επιτρέπεται πάντα να σκεφτόμαστε τον εαυτό μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ που είναι στην Βουλή και υπάρχουν φίλοι του ΠΑΟΚ που δεν είναι στο Κοινοβούλιο. Αυτοί ασχολήθηκαν μαζί μας με τα προβλήματα. Θέλω να πω ευχαριστώ στην ομάδα του πρωθυπουργού κυρίου Τσίπρα και του κυρίου Καμμένου. Αυτοί ό,τι μου υποσχέθηκαν το κάνανε. Αυτή είναι η κύρια διαφορά αυτών με τους προηγούμενους».

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τι μπορώ να σχολιάσω...».

www.sdna.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου