Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Καπετάνιος: «Άσσηρος και Νίκη Ευκαρπίας οι καλύτερες του ομίλου»





Αν και έμειναν τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Β” Κατηγορίας, η Δόξα Ασσήρου πανηγυρίζει ήδη την άνοδό της και μαθηματικά στην Α” κατηγορία και πλέον βάζει… πλώρη και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την οποία θέλει να… ξεμπερδεύει, στο Κυριακάτικο ντέρμπι στην Ευκαρπία, όπου θα μεταβεί με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Μετά και την εντός έδρας νίκη επί του Ηρακλή Χρυσαυγής η οποία «χάρισε» την ανοδο και μαθηματικά, το ηθικό των ποδοσφαιριστών της Δόξας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, όπως επίσης και σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, καθώς καθ” όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και είναι αποφασισμένοι να  πάρουθν τη νίκη κόντρα στη Νίκη Ευκαρπίας και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου.
Με αφορμή τη φετινή εντυπωσιακή πορεία της ομάδας, αλλά και για το Κυριακάτικο ντέρμπι, μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας Ασσήρου Γιώργος Καπετάνιος, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας και στους επαγγελματίες της Ασσήρου που μας στήριξαν όλο αυτό το διάστημα σε αυτή την μεγάλη επιτυχία μας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον «στρατηγό» αυτής της ομάδας, τον προπονητή της Δόξας κ. Κωνσταντίνο Πετρούση αλλά και στους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς και προπάντων αφιλοκερδώς όλοι τους.
Η Αλευροβιομηχανία «Αφοι Καπετάνιοιυ», ως επίσημος χορηγός της ομάδας, υπόσχεται μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα με την Ακαδημία Γ. Κούδα ένα μεγάλο γλέντι στην πλατεία της Ασσήρου, για όλο το χωριό. Τώρα, όσον αφορά τον Κυριακάτικο αγώνα, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Ευκαρπίας ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου και πηγαίνουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ότι βγει, καθώς ο στόχος της ομάδας ο οποίος ήταν η άνοδος έχει επιτευχθεί» . 


Ρεπορτάζ: Παύλος Τσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου