Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 : ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ




H ομάδα Νέων της Π.Α.Ε. Απόλλων αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ. Ο αγώνας θα γίνει αύριο, Σάββατο 23 Μαΐου σε γήπεδο των εγκαταστάσεων της Π.Α.Ε. ΑΕΚ, που βρίσκονται στα Σπάτα και θα αρχίσει στις 11:00 (απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το ΟΤΕ Sport 2 HD).  
Οι Νέοι του Απόλλωνα προηγούνται στην βαθμολογία των πλέι οφ, έχοντας 4 β. μετά από τα δύο πρώτα παιχνίδια (0-0 εκτός έδρας με τον Εθνικό Σερρών και 4-0 εντός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου). H AEK, στον μοναδικό της έως τώρα αγώνα αγώνα, νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Καλλιθέα.   
Η αποστολή ταξίδεψε σήμερα για την Αθήνα, με 20 ποδοσφαιριστές. Επιστρέφει ο Ευθύμης Θυμιατής, ενώ απουσιάζουν οι Γκέκας, Μπότης και Πανούσης. Στην αποστολή μετέχει και ο τερματοφύλακας της ομάδας Κ17, Μαυρομματίδης.
«Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα και πάμε χωρίς άγχος για τον αγώνα. Είναι ένα καλό τεστ, αλλά και ματς- κλειδί βαθμολογικά. Είμαστε σε καλή φόρμα και μ' ένα θετικό αποτέλεσμα γινόμαστε φαβορί για πρόκριση στον τελικό, πριν το τελευταίο ματς με την Καλλιθέα εντός», δήλωσε ο προπονητής Γιάννης Πολλαετίδης.
Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής θα παίξουν αύριο:
16:30, βοηθητικό ΕΑΚ Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός Σερρών. Ρεπό έχει η Καλλιθέα.
Η βαθμολογία: Απόλλων 4, ΑΕΚ και Ολυμπιακός Βόλου 3, Εθνικός Σερρών 1, Καλλιθέα 0. Η ΑΕΚ και ο Εθνικός Σερρών έχουν αγώνα λιγότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου