Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 : ΧΡΩΣΤΑΕΙ 30.000 ΕΥΡΩ Ο ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ





Η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη την ερχόμενη Δευτέρα στον Απόλλωνα είναι αυτή, που θα δρομολογήσει ουσιαστικά τις εξελίξεις για την «επόμενη μέρα» στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η «Μ» επικοινώνησε χθες με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Χατζηανδρέα, προκειμένου να τοποθετηθεί, με αφορμή τις σημαντικές εξελίξεις στον σύλλογο. «Θα περιμένουμε την ερχόμενη Δευτέρα τις προτάσεις, για να αποφασίσουμε ποια θα είναι η καλύτερη για τον σύλλογο. Αν δεν υπάρξει πρόταση, τότε θα δούμε πώς θα κινηθούμε και το πιο πιθανό είναι να ασχοληθεί ο Ερασιτέχνης με το ποδοσφαιρικό τμήμα», ήταν αρχικά οι κουβέντες του Παναγιώτη Χατζηανδρέα στη «Metrosport».

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη υπογράμμισε μάλιστα, ότι πέρα από την προφορική διάθεση του Θεόφιλου Χατζηιωαννίδη, που έκανε λόγο για ενδιαφέρον επιχειρηματία, δεν υπήρξε κάποια άλλη πρόταση για το ποδοσφαιρικό τμήμα. «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο», ήταν τα λόγια του.

«Δεν έχει καλυφθεί το ποσό»

Βέβαια, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη απάντησε και στην πιθανή παρουσία του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Ανατολίτη, στην επικείμενη γενική συνέλευση, που δεν αποκλείεται λογικά να τοποθετηθεί κι αυτός από την πλευρά του.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες, που αναφέρουν ότι ο Βασίλης Ανατολίτης έχει γραφτεί ως μέλος στον Ερασιτέχνη και θα παρουσιαστεί κανονικά στη γενική συνέλευση της ομάδας.

«Για να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση με τον κ. Ανατολίτη, θα πρέπει πρωτίστως να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη. Υπάρχει ένα χρέος, που δεν το έχει καλύψει από τη χρήση του. Είναι στις 30.000 ευρώ και δεν έχει καλυφθεί ακόμη. Επίσης, υπάρχουν παράπονα από… τρίτους, που διαμαρτύρονται στον Ερασιτέχνη για χρήματα, που δεν έχουν πάρει ακόμη από την πλευρά της ΠΑΕ. Οσοι ενδιαφέρονται για τον Απόλλωνα, καλό θα είναι να κοιτάξουν να δουν, να μη διαλύσουμε ότι έχουμε χτίσει τα τελευταία πέντε χρόνια», ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Χατζηανδρέα, που ουσιαστικά αποτελεί και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Όπως και να έχει, το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και σίγουρα οι επόμενες δυο εβδομάδες τουλάχιστον αναμένεται να είναι καθοριστικές για την «επόμενη μέρα», προκειμένου ο Απόλλων να μπορέσει και πάλι να βρει το δρόμο του.

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου