Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΜΙΘΕΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ... ΡΟΠΑΛΟ ΤΟΥ...( VID )



Απίστευτο ματς, τεράστια πρόκριση για τον Ηρακλή. Κόντρα στον Πανιώνιο αλλά και στον προκλητικό Μαντάκη που έδωσε δώρο ένα πέναλτι και απέβαλλε με ασυτηρή δεύτερη κίτρινη τον Χουάντερσον, οι κυανόλευκοι είχαν την ψυχή να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να πανηγυρίσουν μια μεγάλη επιτυχία (2-0 κανονική διάρκεια, 3-4 στα πέναλτι).

Ο Ηρακλής τα έκανε όλα. Φλέρταρε με την αποτυχία αλλά είχε και τον Χουάντερσον σε μεγάλη μέρα. Έτσι ήρθε η μεγάλη στιγμή. Ο Κόρμπος εκτέλεσε, ο Βραζιλιάνος απέκρουσε και μετά... ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ.

Το πέναλτι φάντασμα άλλαξε τις ισορροπίες

Το πρώτο ημίχρονο είχε δύο εικόνες. Την... προ Μαντάκη και τη μετά Μαντάκη. Πριν ο διαιτητής από την Ημαθία δώσει το ανύπαρκτο πέναλτι στη βουτιά του Κολοβού, ο Ηρακλής ήλεγχε τον αγώνα και δεν κινδύνευσε καθόλου από τον Πανιώνιο.

Μετά την εσχάτη των ποινών και το 1-0, όμως, οι κυανόλευκοι επηρεάστηκαν και επέτρεψαν στους γηπεδούχους να γίνουν πολύ απειλητικοί σε δύο περιπτώσεις με τον Χουάντερσον να κάνει εντυπωσιακές αποκρούσεις (ιδιαίτερα αυτή στο τακουνάκι του Γιάννου). Πέραν από απειλητικοί, ήταν και τυχεροί. Έτσι ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Πανιώνιος έκανε το 2-0 με σουτ του Μπουμάλ που κόντραρε πάνω στον Ζιάμπαρη. 

Σε όλο αυτό το διάστημα η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου θα μπορούσε να φτάσει και αυτή στο γκολ αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Δύο αποβολές και αγωνία

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά από τον αντίπαλό του. Πήρε τον έλεγχο του αγώνα και ευτύχησε γρήγορα να αποκτήσει και αροθμητικό πλεονπέκτημα μετά τη δίκαιη αποβολή του εριστικού Μητρόπουλου. Η χαρά, όμως, δεν κράτησε πολύ με τον Μαντάκη να δίνει τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να επαναφέρει τις ισορροπίες σε ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος.

Η μεγάλη ένταση διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας και ενώ είχε προηγηθεί διακοπή οκτώ λεπτών για τραυματισμό του Παπαδόπουλου αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπουμάλ για τον Πανιώνιο σε τε α τετ.

Τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις

Στην παράταση οι παίκτες των δύο ομάδων κατέθεσαν και την ψυχή τους για την πρόκριση αλλά δεν είχαν δυνάμεις. Έστω και έτσι, όμως, Ηρακλής και Πανιώνιος έχασαν από μία μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν με αυτή του Γιάννου στο 118’ να ξεχωρίζει...

Ήρωας ο Χουάντερσον

Στα πέναλτι ο Βραζιλιάνος έκανε τη διαφορά. Ευστόχησε σε εκτέλεση, είδε το κρισιμότερο πέναλτι όλων να καταλήγει στο δοκάρι και απέκρουσε του Κόρμπου. Απίστευτος

Η διαδικασία των πέναλτι


0-0 Χάνει το πρώτο πέναλτι ο Ρομάνο 
0-0 Χάνει το πέναλτι και ο Οικονόμου
0-1 ευστοχεί ο Κυριακίδης
1-1 ευστοχεί ο Κέζος
1-2 ευστοχεί ο Χουάντερσον
2-2 ευστοχεί ο Φούντας
 2-2 αστοχεί ο Ζιαμπάρης
 3-2 ευστοχεί ο Γιάννου
 3-3 ευστοχεί ο Πορτουλίδης
 3-3 αστοχεί ο Κολοβός
 3-4 ευστοχεί ο Τσιλιανίδης
 3-4 αποκρούει ο Χουάντερσον

www.metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου