Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ 5-0 ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ






Καταιγίδα ο Απόλλων 1926 όπου από το 60' και μετά σάρωσε την ανήμπορη να αντιδράσει Ζακύνθο. Ο καταιγισμός των τερμάτων ξεκίνησε από τον Φιγκερόα...

Ένα ξέσπασμα χρειαζόταν ο Απόλλων για να πάρει ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα και το κατάφερε στο σημερινό παιχνίδι με τη Ζάκυνθο, που την συνέτριψε με 5-0 και με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μάκη Δανδίκα ανέβηκε στην όγδοοη θέση της βαθμολογίας.

Την πιο ευρεία νίκη του στη Football League πανηγύρισε ο Απόλλων 1926 απέναντι στη Ζάκυνθο. Η ομάδα της Καλαμαριάς ήθελε πάση θυσία το τρίποντο απέναντι στη Ζάκυνθο, η οποία μάχεται για την τριάδα και φρόντισε μέσα σε 24 λεπτά να σημειώσει όχι ένα αλλά 5 γκολ και να υποχρεώσει τους νησιώτες στην πιο βαριά ήττα της ιστορίας τους (πέρυσι είχε ηττηθεί 5-0 και από τη Νίκη Βόλου).

Κλειδί στην... κατάρρευση της Ζακύνθου η αποβολή του Λέκκα στο 59'. Στο 64' ο Φιγκερόα άνοιξε το σκορ, το οποίο ήταν και το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Απόλλωνα, τέσσερα λεπτά μετά ο Καράμπελας έκανε το 2-0. Ο Κωστούλας με γκολ στο 73' και το 79' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βασίλης Παπαδόπουλος (88΄), ο οποίος νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Μάκης Δανδίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Ακασού (73' Μπάμπα), Παναγιωτούδης, Τσούτσης (55' Κωστούλας), Καράμπελας, Φιγκερόα (79' Β. Παπαδόπουλος), Αναστασίου. 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Κυριακίδης, Ουνγιαλίδης (69' Πλαβούκος), Νόνης, Καλλιβωκάς, Κρισμάρεβιτς, Πέττας (55' Μπλέτσας), Λέκκας, Ευθυμιάδης, Κρολ, Βαρέλα (81' Πιτταράς). 

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου