Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 + ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.... ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΓΚΟΛ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...


Η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης παλεύουν για μία θέση.

Ο Απόλλων και ο Αγροτικός Αστέρας έχουν από 25 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική (μέχρι την μεταξύ τους αναμέτρηση την Κυριακή 5 Απριλίου) αντιμετωπίζουν Λαμία εκτός και Ηρακλή εντός αντίστοιχα. Την τελευταία αγωνιστική αναμετρώνται και είναι πιθανό ο ηττημένος να αποχαιρετίσει την κατηγορία αφού οι υπόλοιπες ομάδες (Τύρναβος, Πιερικός, Αιγινιακός) εκτός από περισσότερους βαθμούς έεχουν και πιο βατό πρόγραμμα. Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι το εξής; Τι γίνεται σε περίπτωση που Απόλλων και Αγροτικός ισοβαθμίσουν στο τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος;

Τα κριτήρια είναι συγκεκριμένα:

1. Τα μεταξύ τους αποτελέσματα (Ο Απόλλων είχε πάρει ισοπαλία 1-1 στον Εύσομο)

2. Αν υπάρχουν δύο ισοπαλίες, δε μετρούν τα εκτός έδρας γκολ

3. Καλύτερη επίθεση (αυτή τη στιγμή ο Αγροτικός έχει 20 και ο Απόλλων 18 τέρματα).

4. Εφόσον έχουν και τα ίδια γκολ τότε διεξάγεται παιχνίδι μπαράζ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αγροτικός τη δεδομένη στιγμή έχει ένα προβάδισμα λόγω μεγαλύτερης επίτευξης τερμάτων και εφόσον πάει με ισοβαθμία στο τελευταίο ματς θα πηγαίνει και για την ισοπαλία. Από την άλλη, ο Απόλλων έχει το πλεονέκτημα της έδρας και ποντάρει στο ότι θα μπορέσει να το αξιοποιήσει. Ίδωμεν.

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου