Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

O τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος στον Δ΄ όμιλο






Στον 4ο όμιλο μετά την ολοκλήρωση των αγώνων (α’ και β’ γύρος) της κανονικής περιόδου, θα ακολουθήσουν επιπλέον αγώνες με τη μορφή μίνι πρωταθλήματος για την ανάδειξη της δευτεραθλήτριας ομάδας και τη γνωστοποίηση μίας ομάδας που θα υποβιβαστεί στην κατώτερη κατηγορία. Σ’ αυτήν τη διαδικασία δεν συμμετέχει η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο, καθώς ανέρχεται απ’ ευθείας στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία.

Θα συγκροτηθούν δύο όμιλοι των πέντε (5) ομάδων, σύμφωνα με την κατάταξή τους στην κανονική περίοδο των αγώνων.


Στον έναν όμιλο για την ανάδειξη της δευτεραθλήτριας ομάδας θα συμμετέχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 2η, 3η, 4η, 5η και 6η θέση στον 4ο όμιλο, με πλεονέκτημα έδρας, σύμφωνα με τη θέση που κατέλαβε κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα η ομάδα που θα καταλάβει τη 2η θέση θα δώσει και τους τέσσερις αγώνες στην έδρα της και ακολούθως η ομάδα που θα καταλάβει τη 3η θέση θα δώσει τρεις αγώνες εντός έδρας και έναν αγώνα εκτός, η ομάδα που θα καταλάβει την 4η θέση θα δώσει δύο αγώνες εντός έδρας και δύο αγώνες εκτός, η ομάδα που θα καταλάβει την 5η θέση θα δώσει έναν αγώνα εντός έδρας και τρεις αγώνες εκτός και η ομάδα που θα καταλάβει την 6η θέση θα δώσει και τους τέσσερις αγώνες εκτός έδρας.
Μετά την ολοκλήρωση των πέντε (5) αγωνιστικών οι ομάδες θα καταταγούν από την 1η έως την 5η θέση και η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στον πρώτο υπο- όμιλο θα αναδειχθεί δευτεραθλήτρια του 4ου ομίλου.


Στον άλλον όμιλο για τη γνωστοποίηση της ομάδας που θα υποβιβαστεί στην κατώτερη κατηγορία θα συμμετέχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν την 7η, 8η, 9η, 10η και 11η θέση, με πλεονέκτημα έδρας, σύμφωνα με τη θέση που κατέλαβε κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα η ομάδα που θα καταλάβει την 7η θέση θα δώσει και τους τέσσερις αγώνες στην έδρα της και ακολούθως η ομάδα που θα καταλάβει την 8η θέση θα δώσει τρεις αγώνες εντός έδρας και έναν αγώνα εκτός, η ομάδα που θα καταλάβει την 9η θέση θα δώσει δύο αγώνες εντός έδρας και δύο αγώνες εκτός, η ομάδα που θα καταλάβει τη 10η θέση θα δώσει έναν αγώνα εντός έδρας και τρεις αγώνες εκτός και η ομάδα που θα καταλάβει την 11η θέση θα δώσει και τους τέσσερις αγώνες εκτός έδρας.


Μετά την ολοκλήρωση των πέντε (5) αγωνιστικών οι ομάδες θα καταταγούν από την 1η έως την 5η θέση και η ομάδα που θα καταλάβει την πέμπτη θέση στο δεύτερο υπο-όμιλο θα υποβιβαστεί 


www.stathis1963.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου