Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

O GEORGE CLOONEY ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ... 2-1 Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ...


Με 2-1 κέρδισε ο Πιερικός τον Απόλλων και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.

Σημαντική νίκη-ανάσα για την ομάδα της Κατερίνης, καθώς ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη με την οποία... φλερτάρουν οι Πόντιοι.
Το τρίποντο που πήρε ο Πιερικός τον έφερε στους 17 βαθμούς και την 7η θέση της βαθμολογίας, με τον Απόλλωνα 1926 να μένει στουτς 15 και τη 10η θέση, δυο βαθμούς πάνω από την Αναγέννηση Καρδίτσας που είναι η πρώτη της ζώνης του υποβιβασμού.
Το ματς στην Κατερίνη έγινε παρουσία 600 ανθρώπων, με αρκετή ηλιοφάνεια αλλά πολύ δυνατό αέρα που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δυο ομάδων. Ο Πιερικός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 14' έχοντας δοκάρι σε σουτ του Γιαννούλη, όμως, οι φιλοξενούμενοι στο 34' βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Καπετάνο να ανοίγει το σκορ.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Πιερικός πίεσε πάρα πολύ και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 54' ο Λαμπάκης με προβολή έφερε το ματς στα ίσα κι από εκεί και πέρα έγινε... θρίλερ για το ποιος θα πάρει τη νίκη. Εν τέλει, οι γηπεδούχοι με τον Παλιάτσιο στο 83' κατάφεραν να επικρατήσουν 2-1 και να... ανασάνουν βαθμολογικά.
Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Γιαννούλης, Μπαξεβάνος (51' Παλιάτσιος), Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (90'+1' Καρατάσιος), Ντόσης, Σταματής (85' Μπαστάνης)
Απόλλων 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Παπαστεριανός, Βαγγελόπουλος, Παναγιωτούδης, Καπετάνος (62' Καράμπελας), Μπιτσάκος, Χατζηλιάδης, Τσούτσης, Αναστασίου (80' Β. Παπαδόπουλος), Ευσταθίου (70' Φιγκερόα), Θ. Παπαδόπουλος

www.onsports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου