Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ENA ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ... ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛ. ΒΟΛΟΥ 0-1



Από ένα απίστευτα τυχερό γκολ του Μπιτάνγκ στο 13' ο Ολυμπιακός Βόλου έφυγε νικητής από την Καλαμαριά κόντρα στον Απόλλωνα, που υπέστη την τρίτη διαδοχική ήττα του στο πρωτάθλημα. Οι κοκκινόμαυροι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν, ενώ τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Αναστασίου στο 72'.

Ήταν τέτοια η πίκρα των οπαδών του Απόλλωνα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, που τους οδήγησε στο να... ξεσπάσουν σε αποδοκιμασίες.

Αγανακτισμένοι οπαδοί αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα περίμεναν έξω από το γήπεδο και αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές, θεωρώντας ότι έχουν τη βασική ευθύνη για την τρίτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας τους. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ξέφυγε από τα «πυρά» ήταν ο Απόστολος Αναστασίου, ο οποίος χειροκροτήθηκε και μάλιστα βγήκε από τα αποδυτήρια και μίλησε για αρκετά λεπτά με τους οπαδούς, εξηγώντας τους ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλη την ομάδα για να έρθει η ανάκαμψη. Οι οπαδοί «απαίτησαν» να βγει γρήγορα η ομάδα από το αδιέξοδο γιατί πλέον κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Για «ηλεκτροσόκ» μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Παναγιώτης Διλμπέρης και πιθανώς υπονοούσε πως αυτό θα είναι η... παραίτησή του!

Διότι σύμφωνα με πληροφορίες μιλώντας στα αποδυτήρια με τους παίκτες μετά τον αγώνα τους είπε ότι προτίθεται να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία, για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας. Η αναγγελία της απόφασης αυτής βρήκε κάθετα αντίθετα τους παίκτες, που του  ανέφεραν ότι θέλουν να μείνει στην ομάδα και να συνεχίσουν μαζί την προσπάθεια. Αντίθετη με την αλλαγή προπονητή  είναι και η διοίκηση που δεν προτίθεται κατά πληροφορίες να κάνει δεκτή την παραίτηση, καταβάλλοντας προσπάθειες για να μεταπειστεί ο 40χρονος προπονητής. 

www.metrosport.gr

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Π. Διλμπέρης): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Θ. Παπαδόπουλος, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Παναγιωτούδης, Νατσιόπουλος (46' Τσούτσης), Ευσταθίου (46' Καπετάνος), Φιγκερόα (67' Βασ. Παπαδόπουλος), Αναστασίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δ. Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Γιαλούσης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Μπεριάν, Ζέρης, Μαρτίνεθ (86' Καρράς), Ρόκας (76' Μακρυδημήτρης), Μπιτάνγκ, Μπαλντοβαλίεφ (60' Τριανταφυλλάκος), Διαμαντόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου