Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ...


Αγχωτική νίκη 1-0 πέτυχε ο Τύρναβος απέναντι στον Απόλλωνα 1926, με τους «Πόντιους» να μπαίνουν πλέον σε περιπέτειες μετά την ήττα στο «Αλκαζάρ».
Σε ένα νευρικό παιχνίδι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που επικράτησαν (1-0) και πραγματοποίησαν την πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, βάζοντας τους φιλοξενούμενους σε περιπέτειες, καθώς ισοβαθμούν με τον Αγροτικό Αστέρα στην ζώνη του υποβιβασμού.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε δυνατά με τους «κυανέρυθρους» να πιέζουν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα την εστία του Απόλλωνα. Στο 20’ σε κόρνερ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, καθώς από την άστοχη έξοδο του Παπαδόπουλου, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Παπασάββα και κατέληξε στα δίχτυα.
Στην συνέχεια οι «Πόντιοι» αντέδρασαν και θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει, αν σε απευθείας φάουλ του Νατσιόπουλου η μπάλα δεν έβρισκε στο δοκάρι του Τύρναβου.
Στο δεύτερο ημίχρονο αν και οι δυο τεχνικοί πραγματοποίησαν όλες τις αλλαγές, δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού και το 1-0 του πρώτου μέρους παρέμεινε με την ομάδα του Κάμπου να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Να σημειωθεί ότι μετά την λήξη του αγώνα ο διαιτητής Μιχαηλίδης απέβαλε με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) τον Μπιτσάκο για διαμαρτυρία.  
Τύρναβος (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Κισκαμπάνης, Κυριάκος (69' Όττα), Καραμανλής, Ποκόνγκ, Γεωργίου, Γκούρτσας (79' Χαλούλος), Μιλουτίνοβιτς, Παπασάββας (55' Ιβανίδης).
Απόλλων 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαδόπουλο Παν., Παπαδόπουλος Θεοδ., Χατζηηλιάδης, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός (73' Παπαδόπουλος Βασίλης), Μπιτσάκος, Φιγκερόα, Νατσιόπουλος (59' Καπετάνος), Αναστασίου, Παναγιωτούδης (46' Ευσταθίου), Καράμπελας.

www.onsports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου