Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

"Επίθεση" σε Νιάνιο από ανεγκέφαλους φιλάθλους του ΠΑΟΝΕ / Να τιμωρηθεί η ομάδα των Ν. Επιβατών...


Σκηνές που δεν αρμόζουν στο χώρο του αθλητισμού και το χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου εξελίχθηκαν με το τελευταίο σφύριγμα στο σημερινό ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΝΕ και το Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, παρέα νεαρών φιλάθλων οι οποίοι είχαν... στήσει κερκίδα πίσω από την εστία του γκολκίπερ του Γ.Σ. Ηλιούπολης, Δημήτρη Νιάνιου, με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, δεν συγκράτησαν τα νεύρα τους για τον αποκλεισμό της ομάδας τους και αρχικά του επιτέθηκαν φραστικά και ενδεχομένως και ο ίδιος να απάντησε, με αποτέλεσμα κάπου εκεί να ξεφύγει η κατάσταση...

Έτσι, κάποιοι από αυτούς πήδηξαν τα κάγκελα, μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και "κυνήγησαν" τον τερματοφύλακα της Ηλιούπολης, με στόχο να τον χτυπήσουν. Ο ίδιος έτρεξε γρήγορα προς το χώρο των αποδυτηρίων, αλλά κάποιος από αυτούς πρόλαβε και τον χτύπησε και ο ίδιος στην προσπάθειά του να προστατευθεί τον απώθησε. 

Σ' εκείνο το σημείο "άναψαν τα αίματα", περισσότεροι νεαροί μπήκαν μέσα στο γήπεδο, λίγο παραπέρα ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων άρχισαν να διαπληκτίζονται, κάποιοι πιάστηκαν και στα χέρια, δημιουργήθηκε ένα κομφούζιο, αλλα ευτυχώς με παρέμβαση των παραγόντων και των δύο ομάδων, αποτραβήχτηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια και το γεγονός έλαβε τέλος.


Επιμέλεια: Νίκος Μουλάς

www.pamebala.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου