Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΚΙΣΣΟΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ...3-1






Για 11η συνεχόμενη αγωνιστική ο Κισσός Χορτιάτη παρέμεινε αήττητος, κερδίζοντας χθες το απόγευμα με 3-1 τον Ντίνο Κούη και χτυπώντας πλέον στα ίσια τον τίτλο του πρωταθλητή.
Με τα γκολ των Μήττα, Τσακμακλή και Σαλτίρη, οι «πράσινοι» πήραν μια ακόμα μια σημαντική νίκη, η οποία τους τονώνει το ηθικό ακόμα περισσότερο ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με την πρωτοπόρο Νίκη Ευκαρπίας, εκεί όπου θα κριθούν αρκετά σχετικά με το αν ο Κισσός μπορέσει να χτυπήσει τον τίτλο ή όχι. Μεταξύ άλλων,χθες,  η ομάδα του Χορτιάτη διατήρησε για ακόμα αγωνιστική απόρθητη την έδρα της, μετρώντας μέχρι στιγμής εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες σε εννιά αγώνες. Τελευταία ήττα του Κισσού ήταν μάλιστα στις 26 Νοεμβρίου!
Πάντως αν ο Κισσός Χορτιάτη καταφέρει και πάρει το «διπλό» μέσα στην Ευκαρπία, τότε η ψυχολογία θα είναι σαφώς με το μέρος του, καθώς πέρα από το γεγονός ότι θα περάσει από πάνω από την Νίκη, θα έχει καταφέρει επίσης να κερδίσει τους δύο ανταγωνιστές του στον δεύτερο γύρο. Την Άσσηρο και την Νίκη.
Η μάχη για τον τίτλο
Νίκη Ευκαρπίας 35
Δόξα Ασσήρου 34
Κισσός Χορτιάτη  33
Ηρακλής Χρ. 30
Εθνικός Ευόσμου 29
ΚΙΣΣΟΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ – ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ 3-1
Σκόρερ:  Ιορδανόπουλος (2), Σαλτίρης / Μαστορόπουλος
ΚΙΣΣΟΣ (Μήτρογλου): Πέης, Γ. Ντόκος, Κυριαζής, Μουζούδης, Φράγγος, Σαλτίρης, Ιορδανόπουλος, Τσακμακλής, Ι. Ντόκος, Ντενώφ, Μήττας
Ν. ΚΟΥΗΣ (Τόττας): Ιωαννίδης, Λιοτύρης , Ιωαννίδης, Μεταξάς, Ουρδούδης, Μούστα, Καρυπίδης, Μακραντώνης, Ζουρνατσίδης, Μαστορόπουλος, Τίμου

www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου