Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ : ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ... ΚΑΙ 1 ΒΑΘΜΟΣ ΤΟΚΟΣ.... ( ... )




Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης της FIFA που επαναφέρει τους τρεις βαθμούς στον Ηρακλή ο πρόεδρος της ομάδας και μεγαλομέτοχος Σπύρος Παπαθανασάκης έκανε την παρακάτω δήλωση: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη FIFA για την απόφασή της σήμερα να επαναφέρει τους τρεις βαθμούς στον Ηρακλή, επιδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό δικαιοσύνη και αναγνώριση στις προσπάθειες και τις ενέργειες της ομάδας μας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Football League και την ΕΠΟ γιατί τήρησαν άψογη και δίκαιη στάση στη διαδικασία.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου στον Μηνά Λυσάνδρου, το νομικό μας σύμβουλο, του οποίου ο επαγγελματισμός και η εμπειρία ήταν το «κλειδί» για αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Αλλά το πιο σημαντικό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μας, τους προπονητές και την ομάδα για την συνεχόμενη προσπάθεια και το πάθος καθώς επίσης και γιατί παρέμειναν αφοσιωμένοι και απερίσπαστοι στο στόχο μας και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα κάθε φορά που μπαίνει η ομάδα μας στο γήπεδο.

Τέλος θέλω να πω στους οπαδούς μας, οι οποίοι προχωράνε μαζί μας βήμα- βήμα, μέρα με τη μέρα στο ταξίδι μας, σας ευχαριστώ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου