Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 : Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης μετοχών


Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει ότι -όπως είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος, Βασίλης Ανατολίτης, στην συνέντευξη Τύπου της περασμένης Παρασκευής- ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον κ. Αχιλλέα Χαραλαμπίδη στον κ. Ανατολίτη.
Παρουσία του νομικού συμβούλου της Π.Α.Ε., Βαγγέλη Χατζηιωάννου υπεγράφη, το βράδυ της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου 2015, το συμφωνητικό παραχώρησης ποσοστού 77% επί του συνόλου των μετοχών της εταιρείας.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο κ. Ανατολίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Όπως είχα πει προ ημερών, η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών ολοκληρώθηκε, με τις υπογραφές των σχετικών εγγράφων. Συνεχίζουμε την δύσκολη προσπάθεια, που ξεκινήσαμε τον περασμένο Αύγουστο και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα φτάσουμε στην επίτευξη του αρχικού στόχου, με απώτερο σκοπό να επαναφέρουμε τον Απόλλωνα στην φυσική του θέση. Οφείλω να ευχαριστήσω τον κ. Χαραλαμπίδη, τον άνθρωπο που κράτησε ζωντανή την ομάδα στις πιο δύσκολες εποχές και να πω ότι τον χρειαζόμαστε πάντα κοντά μας. Τούτη την ώρα, προέχει η αγωνιστική ανάκαμψη του Απόλλωνα και πιστεύω ότι με την βοήθεια όλων και κυρίως των παικτών και του κόσμου μας θα τα καταφέρουμε, αρχής γενομένης την Δευτέρα, στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό".   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου