Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ Χ





Ο Απόλλων δεν κατάφερε να κερδισει μέσα στον Εύοσμο τον Αγροτικό Αστέρα που έμεινε ευχαριστημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα . Μια πικρία μένει στον κόσμο του Απόλλωνα που κυριολεκτικά κοκκίνησε το μέρος όπου ήταν φιλοξενούμενοι με τουλάχιστον 400-500 Απολλωνιστές. Ανακοίνωση έβγαλε εξάλλου και ο Αγροτικός όπου ευχαρίστησε τον " κόσμο του " αν και στις κερκίδες των γηπεδούχων ήταν περίπου 300-400 άτομα ..



Δηλώσεις του προπονητή, του Απόλλωνα 1926, Παναγιώτη Διλμπέρη μετά τον ισόπαλο αγώνα (1-1) με τον Αγροτικό Αστέρα:
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα ΜΜΕ:
«Μπήκαμε καλά στον αγώνα, μέχρι και τα μέσα του ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι από τον Αστέρα, αλλά στη συνέχεια παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι του αντιπάλου, που ήταν πιο δυνατός και μας απείλησε κυρίως από τις στατικές φάσεις, όπου εμείς υστερούμε. Από το ατομικό λάθος του Μπιτσάκου και την κακή διάταξη του τείχους δεχθήκαμε το γκολ, όμως άλλαξαν όλα με την αποβολή.

Ο Τσεμπερίδης ήταν ο κορυφαίος μέχρι εκείνη την ώρα στον αγώνα αλλά με την αποβολή του άλλαξαν τα δεδομένα στην αναμέτρηση. Είχαμε την ηρεμία στη συνέχεια, τα παιδιά ακολούθησαν σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό πλάνο που είχαμε ετοιμάσει. Ισοφαρίσαμε και οι κλασικές ευκαιρίες ανήκουν σε μας. Τα παλικάρια πιστεύω πως θα κάνουν το καθήκον τους το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΛ και θα πάρουν αυτό το παιχνίδι».
Ακολούθως, μίλησε για τη χαμένη ευκαιρία του Απόλλωνα να φύγει νικητής από τον Εύοσμο. «Ναι, πιστεύω ότι χάθηκε μια καλή ευκαιρία. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι με βάση τις ευκαιρίες που είχαμε. Ήταν ευκαιρία να φύγουμε με το τρίποντο, αλλά και ο βαθμός είναι πολύτιμος. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Θέμα δημιουργήθηκε με ένα πανό όπου είχε κλαπεί από τον σύνδεσμο Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών το 2011 όταν και είχε γίνει τρομοκρατική επίθεση με γκαζάκια. Το πανό αυτό βρέθηκε στα χέρια περίπου 20 φίλων του Αγροτικού Αστέρα και με παρέμβαση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων κ. Βασίλη Ανατολίτη το θέμα θα πάει στην Αστυνομία και να καταγγελθεί ως προϊόν κλοπής . Επίσης θα πρέπει να μάθουμε πως και γιατί βρέθηκε το συγκεκριμένο πανό στα χέρια των φίλων του Αγροτικού ενώ τότε ήταν πριν το παιχνίδι με τον Οδυσσέα Κορδελιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου