Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Μαθήματα προπονητικής by Angelo...





Κάθε παίχτης είναι προσαρμοσμένος και πρέπει να παίζει σε οποιαδήποτε θέση... Η κίνηση του Άγγελου να βάλει δεξί μπάκ τον Σαλπιγγίδη μπορεί να ξένισε και να παραξένεψε και να είπαν μερικοί τι κάνει ο τρελός... αλλά είναι η καλύτερη απόδειξη οτι πρέπει ένας επιθετικός να έχει μετασχηματιζόμενες εναλλακτικές θέσεις....

Παναγιώτης Παναγιωτίδης


«Σάλπι» τώρα και... μπακ

Οτι ο Σαλπιγγίδης είναι από τους πιο φιλότιμους ποδοσφαιριστές, είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς... 

Ωστόσο ποιος περίμενε να τον δει στα 33 του να παίζει ως δεξί μπακ. Το έκανε και αυτό όμως, εξαιτίας του τραυματισμού του Σκόνδρα μετά το γκολ του Περέιρα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης, βλέποντας πως ο Ολυμπιακός είχε φορτώσει την συγκεκριμένη πλευρά και έπαιζε συνεχώς με τους γρήγορους Μαζουάκου και Αφελάι, επέλεξε αντί να πάει στην λογική Κίτσιου που ήταν στον πάγκο, επέλεξε να ανακατέψει πλήρως την τράπουλα. 

Την θέση του Σκόνδρα πήρε ο Παπαδόπουλος που ανέλαβε την δεξιά πλευρά και ο «Σάλπι» οπισθοχώρησε στην άμυνα. Χώρος που δεν του είναι άγνωστος, καθώς συνέχεια δίνει βοήθεια στον συμπαίκτη του που παίζει εκεί, αλλά ποτέ δεν είχε αναλάβει αποκλειστικά αυτό τον ρόλο. 

Με την μαχητικότητα, την ταχύτητα και τα καλά του μαρκαρίσματα όμως, έκοψε τον αέρα και τον δύο παικτών του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα η μπάλα να πηγαίνει από εκεί, αλλά να μην δημιουργούνται απειλές για την εστία του Γλύκου.

www.gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου