Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

«Εκανα λάθος που τους στήριξα»! Βολές του Ανατολίτη στην ηγεσία της ΕΠΣΜ...





Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Βασίλης Ανατολίτης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis με αφορμή τη σημερινή συνάντηση της Φούτμπολ Λιγκ με την ΕΠΟ για τις αδειοδοτήσεις, αλλά αναφέρθηκε τόσο στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών, όσο και στις εκλογές της ΕΠΣΜ, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της νυν διοίκησης των κ.κ. Γραμμένου και Ψωμιάδη.

Για τη συζήτηση που έγινε σήμερα για τις αδειοδοτήσεις, αρχικά, είπε:

«Συναντηθήκαμε οι εκπρόσωποι των ομάδων με τον κ. Δημητρίου, κάποιες ομάδες έκαναν και δικές τους προτάσεις για την αδειοδότηση. Τα κριτήρια αλλού είναι πιο βατά, αλλού πιο αυστηρά. Για τις ομάδες που δεν έχουν αδειοδότηση από τη νέα σεζόν η ΕΠΟ προτείνει να έχουν οκτώ Έλληνες ποδοσφαιριστές. Επίσης να μην μπορούν να κάνουν μεταγραφή ξένου και όποιος υπάρχει και έχει συμβόλαιο και για του χρόνου θα μπορεί να είναι στο ρόστερ. Ως Φούτμπολ Λιγκ εμείς έχουμε προτείνει το επόμενο καλοκαίρι ομάδα χωρίς αδειοδότηση να μπορεί να κάνει τρεις μεταγραφές αλλοδαπών κάτω των 24 και άλλη μία τον Γενάρη. Θα κάνουμε τις αντιπροτάσεις και θα βγουν τα συμπεράσματα.

Επίσης θα υπάρχουν πέντε φάσεις που η ΕΠΟ θα επιτηρεί το κάθε σωματείο. Τον Ιούνιο θα υπάρχει προειδοποίηση, το Σεπτέμβριο αν δεν έχει συμμορφωθεί, θα έχει πρόβλημα για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και στις επόμενες φάσεις θα αφαιρούνται βαθμοί. Στην τελευταία φάση θα αφαιρούνται βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα. Για φέτος δεν αλλάζει κάτι, ό,τι ίσχυε θα ισχύει για φέτος. Θα υπάρξει αδειοδότηση και για την Γ' Εθνική με όχι τόσο αυστηρά κριτήρια».

Για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών στον ίδιο από τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, τόνισε:

«Είναι πολύ καλή η σχέση μας τον κ. Χαραλαμπίδη. Έχουμε καταφέρει να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας θα έχουμε τις επόμενες μέρες ραντεβού με τον κ. Χαραλαμπίδη, θα τα βάλουμε κάτω, θα δει κι αυτός ότι όλα είναι μια χαρά, κάνουμε αγώνα για αυτή την ομάδα. Το κλίμα είναι καλό και από το ματς με το Φωκικό θα αρχίσει μια καλύτερη πορεία με την ομάδα. Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου όλα θα έχουν πάει καλά».

Παράλληλα, ο κ. Ανατολίτης έκανε λόγο και για ένα θέμα για τις Ακαδημίες του Απόλλωνα, αγγίζοντας και την ηγεσία της ΕΠΣΜ:

«Είχαμε στείλει ένα e-mail στην Ένωση ως Απόλλων και ζητούσαμε ώρες προπόνησης των ακαδημιών μας για τη Μίκρα. Αυτό έχει γίνει από τις 8 Αυγούστου. Έχουμε 315 παιδάκια στις ακαδημίες, κάνουμε πολύ καλή δουλειά, αλλά πονάμε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Η Ένωση παραχωρεί τη Μίκρα σε ομάδες που δεν είναι καν στο δήμο Καλαμαριάς. Δε νοείται η ΠΑΕ Απόλλων να μην έχει ώρες για τη Μίκρα. Το οξύμωρο είναι ότι η Ένωση ζητάει αντίτιμο για τη Μίκρα, αλλά σε άλλο προπονητικό κέντρο όπως του Μάττα ζήτησε δωρεάν παραχώρηση. Ερχονται εκλογές και το καταλαβαίνω, καταλαβαίνω τον κ. Ψωμιάδη, θέλει να κρατήσει την εξουσία, αλλά πιστεύω ότι δε θα τα καταφέρει και θα έχουμε εξελίξεις στα διοικητικά της Ένωσης μετά τα Χριστούγεννα. Τα τελευταία χρόνια έκανα το λάθος και στήριξα τον Διονύση τον Ψωμιάδη και τον Βαγγέλη Γραμμένο. Κάποιοι πετάνε λάσπη. Ο Ανατολίτης όπου έφτασε, το ξέρει μόνο η τσεπούλα του, κανείς δεν έβαλε πλάτη για να είμαι εδώ που είμαι. Τον Γενάρη θα δείτε πράγματα καινούργια στην Ένωση. Το εύχομαι, για να υπάρχει πιο δυνατή φωνή της Θεσσαλονίκης στην Αθήνα», είπε, ενώ όταν του ζητήθηκε να γίνει πιο σαφής, επεσήμανε:

«Υπάρχουν κι άλλοι που είναι με εγγύηση έξω και ασχολούνται με την Ένωση. Υπάρχουν τα 45άρια»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου