Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΣΑΝ ΑΥΓΟ O ΗΡΑΚΛΗΣ...( VID )



Την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ηρακλής, καθώς επικράτησε με 2-0 της Ζακύνθου και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το δώρο του Τυρνάβου που απέσπασε ισοπαλία 1-1 με τη Λαμία, μειώνοντας στον ένα βαθμό την απόστασή του από την κορυφή, λίγες μέρες πριν υποδεχτεί την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ στο Καυτανζόγλειο.

Ο Ηρακλής χρειάστηκε να φτάσει μέχρι το 72ο λεπτό για να ανοίξει το σκορ. Ο Πουρτουλίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπαρτολίνι με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0. Το τελικό 2-0 πέτυχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λουκίνας, ο οποίος έφτασε τα πέντε τέρματα με την φανέλα του Ηρακλή.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Στάμου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης (70' Λουκίνας), Κάσσος (53' Σιατραβάνης), Ρομάνο (89' Κυριακίδης), Περόνε.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Νόνης (88' Κρολ), Κρισμάρεβιτς, Αποστόλου (58' Πέττας), Πιτταράς (78' Κουτσούκης), Ευθυμιάδης, Παπαδημητρίου.

www.metrosport.gr 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου