Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή είναι η πορεία του Αστέρα Τρίπολης στην Ευρώπη φέτος, κάτι που αποτυπώνεται και στην τεράστια βαθμολογική του άνοδο.
Οι Αρκάδες ξεκίνησαν το καλοκαίρι την περιπέτειά τους στην Ευρώπη από τον τρίτο προκριματικό του Europa League και κατάφεραν να περάσουν στους ομίλους, όντας η μοναδική ελληνική ομάδα που το έχει καταφέρει. Και στη φάση των ομίλων ο Αστέρας παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός, παρά το γεγονός ότι κληρώθηκε με Τότεναμ, Μπεσίκτας και Παρτιζάν.
Είναι χαρακτηριστικό πως το καλοκαίρι ξεκίνησε από την 182η θέση με 8.720 βαθμούς και 11 παιχνίδια μετά, βρίσκεται στην 142η θέση με 12.180 βαθμούς. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επόμενη ευρωπαϊκή κλήρωση που θα βρεθεί η ομάδα της Τρίπολης, καθώς στους προκριματικούς του Europa League θα είναι στους ισχυρούς, ακόμα και στα πλέι οφ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Αστέρας έχει ένα ακόμη παιχνίδι να δώσει, αυτό με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες θα είναι αδιάφορες. Οι Αρκάδες όμως έχουν έξτρα κίνητρο να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα, καθώς θέλουν και να δώσουν βαθμούς στην Ελλάδα, αλλά και να συγκεντρώσουν περισσότερους βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της UEFA και να έχουν καλύτερες κληρώσεις στο μέλλον.
Εξάλλου, όλοι στον Αστέρα έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την ευρωπαϊκή εμπειρία και θέλουν να κάνουν τα πάντα για να τη ζήσουν και τη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου