Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 2-2 ΣΤΟ 90 ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ... ( VID )









Ματς από τα... παλιά στις Σέρρες με τις δύο ομάδες να έχουν αναμνήσεις από την Σούπερ Λίγκα. Νικητής δεν υπήρξε καθώς αν και τα «λιοντάρια» είχαν ως το 88' την νίκη στα χέρια τους, σε εκείνο το λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Σουνάς, ο Πόι ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2!

Οι φιλοξενούμενοι του Άρη... πήραν κεφάλι νωρίς στο σκορ, καθώς στο 18' ο Πόι έκανε την σέντρα στην περιοχή και ο Ατματσίδης με ωραία καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Όμως η απάντηση του Πανσερραϊκού δεν άργησε να έρθει. Στο 26' ο Μουτεσίδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αμυντικής γραμμής του Άρη, βγήκε απέναντι στον Καρατζιοβαλή, και με πλασέ ισοφάρισε!

Οι γηπεδούχοι μάλιστα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στο 45' από φάουλ του Μουτεσίδη, ο Σιάκκας πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έκανε το 2-1. Ο Άρης προσπάθησε στο 2ο μέρος να ισοφαρίσει, ο Πανσσεραϊκός κρατούσε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη. Στο 88' ο Τριαντάφυλλος ανέτρεψε τον Σουνά και ο Πόι με πέναλτι δεν έχασε την ευκαιρία. Το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τον Σουνά να βλέπει την κόκκινη στις καθυστερήσεις και τον Άρη να έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Βρέσκα.

www.gazzeta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου