Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 : 5-0 ΤΗΝ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ...



Επιβλητική εμφάνιση έκανε η ομάδα Νέων του Απόλλωνα και νίκησε εύκολα με σκορ 5-0 τον Ηρακλή, σε αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Football League Νέων.
Οι νεαροί "ροσονέρι" απέδωσαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους από την αρχή του αγώνα. Τρία γκολ πέτυχε ο Γιώργος Γκέκας (9', 31', 42') σ' ένα "καθαρό" χατ τρικ. Στο β΄μέρος σκόραραν ο Χρήστος Γιώργης στο 47' και ο Θοδωρής Βερνάρδος στο 83'.  
Ο Απόλλων είχε δύο δοκάρια, στο 60' σε κεφαλιά του Ράπτη και στο 85' σε σουτ του Βερνάρδου. Δοκάρι είχε και ο Ηρακλής στο 83' σε εκτέλεση φάουλ του Μ. Στεφανίδη.
Διαιτητής του αγώνα, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς παρουσία αρκετών θεατών, ήταν ο κ. Κουκούλας (βοηθοί: Κουφός-Ντόκας).  
ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασιλειάδης, Τσεμεκίδης (63' Δινοβίτσης), Ντρίζα, Πιαστόπουλος, Ράπτης, Καρατάτσης (75' Μπότης), Τσολερίδης, Μουτζίκος, Μέτσι, Γκέκας (65' Βερνάρδος), Γιώργης (72' Τράικος).
ΗΡΑΚΛΗΣ: Πλιαντής, Ζωγράφος (70' Νικολούδης), Ταχματζίδης, Κίτσιος (46' Μ.  Στεφανίδης), Τσότρας, Αν. Στεφανίδης, Μουδιός, Μπίκας, Γκιάτας (80' Φουτσιτζής), Τσομάκης, Λαδόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου