Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 : Πληρωμές και... δυνατά τεστ / Νίκη στο Φιλικό με Απόλλων Αρναίας 0-2 ( VID )





Χθες οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΠΌΛΛΩΝ 1926 και πληρώθηκαν έναν μισθό, που προέκυψε από τα έσοδα που ήρθαν από τον ΟΠΑΠ. Μία κίνηση που, όπως ειπώθηκε χθες, θα επαναληφθεί και σε έναν μήνα από τώρα, με τη διοίκηση να καταβάλλει προσπάθειες, όπως λέει, να είναι τυπική στις υποχρεώσεις της. Στη χθεσινή προπόνηση δε συμμετείχε ο Μπερτέν λόγω ενός μικροπροβλήματος με το οποίο επέστρεψε από την εθνική Αϊτής, όπως και ο Γκέσιος, που ήταν κλινήρης, ενώ ατομικά ακολούθησαν οι Σουλίδης και Κατσιαρός.


Εξωστρέφεια Απόλλωνα με άνοιγμα στο ποντιακό στοιχείο 

Ο Απόλλων συνεχίζει το «άνοιγμα» στο ποντιακό στοιχείο και αυτό επιτείνεται σημαντικά από την παρουσία των δύο νέων του μελών στο διοικητικό συμβούλιο, του Μιχάλη Φωτιάδη, αλλά και του Κώστα Ζώη. Μετά την εντυπωσιακή αλλαγή στα δημοσιογραφικά θεωρεία, στα οποία πλέον υπάρχει μια τεράστια αφίσα με φωτογραφίες από την παλαιότερη, αλλά και σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, οι κινήσεις συνεχίζονται. Μετά από επίσκεψη του κ. Φωτιάδη στη Βεργίνα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας, πουλήθηκαν αρκετά κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης σε φίλους της ομάδας ενώ γνωστοποιήθηκαν στον κόσμο και τα νέα προϊόντα του apollon store. Οι επισκέψεις στην περιφέρεια θα συνεχιστούν, με στόχο την «εξωστρέφεια» και το αγκάλιασμα της ομάδας από όλους τους Ποντίους...

Φιλική νίκη με 2-0 πέτυχε ο Απόλλων 1926 στην Αρναία απέναντι στον «συνονόματό» του τοπικό Απόλλωνα.






Τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, από τον Γιάννη Γκέσιο στο 64' και τον Γιώργο Μπότη (της ομάδας Κ20) στο 85'. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του, ενώ χρησιμοποίησε και αρκετούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ20 του Απόλλωνα.

Τον αγώνα, που έγινε σε... χαμηλές θερμοκρασίες (8ο C), στο γήπεδο της Αρναίας παρακολούθησαν και οι πρόεδροι των ομάδων, Βασίλης Ανατολίτης και Κώστας Καραγιάννης, οι οποίοι συζήτησαν το πλαίσιο γενικότερης συνεργασίας των δύο συλλόγων.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: Παπαϊωάννου (65' Βασιλειάδης), Τζίνας (75' Τσεμεκίδης), Παναγιωτίδης, Παπαστεριανός (77' Χ. Λουιζίδης), Μαυροκεφαλίδης, Ακασού, Καρασαββίδης (46' Μέτσι-77' Θ. Λουιζίδης), Καπετάνος (85' Τσολερίδης), Ρέβας (46' Γκέσιος-85' Μπότης), Καπνόπουλος (72' Πιαστόπουλος), Αναστασίου (70' Γιώργης). 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Καραβελίδης, Μπιμπισίδης, Τζιότζιος, Σαλέπης, Αποστολάκης, Ζαχαράκης, Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Γεωργούλας, Γεωργίου, Δημογκίκας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Λεμονής, Μπουλγκουρίδης Λ., Μτσεντλιάλι, Μενιγκάλι.

www.metrosposrt.gr



http://apollonarneasfc.blogspot.gr/2014/11/0-2.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου