Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

"O Απόλλων έχει δυνατότητες" Συνέντευξη του Σπύρου Βρονταρά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926



Δύο μέρες πριν από τον εκτός έδρας αγώνα στον Βόλο, με τον Ολυμπιακό (Παρασκευή 24/10, 16:00, ΟΤΕ Sport 4), ο βασικός τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Σπύρος Βρονταράς μίλησε στο www.paeapollon1926.gr για τις πρώτες αναμετρήσεις της σεζόν, το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στον Βόλο, αλλά και για την "ταυτότητα" του πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ 2014-15.   
Ο 29χρονος Θεσσαλονικιός γκολκίπερ, που αγωνίστηκε επί έξι χρόνια στον Πανθρακικό (2004-2010) και πανηγύρισε πέρυσι με την Κέρκυρα (26 συμμετοχές) την άνοδο στην Super League, πιστεύει ότι ο Απόλλων έχει όλες τις δυνατότητες να φτάσει στην επίτευξη του στόχου, βελτιώνοντας την συνολική απόδοσή του στην συνέχεια.   
Ο Σπύρος Βρονταράς έκανε αρχικά τον δικό του απολογισμό μέχρι στιγμής:
"Από τις δύο πρώτες αγωνιστικές έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Στον αγώνα με τον Πιερικό αξίζαμε χωρίς αμφιβολία τη νίκη, που θα μας κρατούσε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Μην ξεχνάτε, πάντως, ότι αν εξαιρέσουμε τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, που έγινε τον Σεπτέμβριο, έχουμε δώσει μόνο δύο επίσημα παιχνίδια και σαν ομάδα θέλουμε τον χρόνο μας για να προσαρμοστούμε απόλυτα στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος".
Για την τωρινή αγωνιστική κατάσταση του Απόλλωνα είπε: 
"Στην προσπάθεια που κάνουμε μεσολάβησε η αντικατάσταση του προπονητή και επειδή είναι λογικό κάθε προπονητής να έχει την δική του φιλοσοφία, ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας μας άλλαξε και πιστεύω ότι σύντομα θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα".
Για τα πρώτα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια σε Λάρισα και Βόλο σχολίασε: 
"Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ήταν κομβικό το παιχνίδι με τον Πιερικό, αλλά πιστεύω ότι στον Βόλο θα έχουμε ίσες πιθανότητες νίκης, αν αντιμετωπίσουμε διαφορετικά τον αγώνα σε σχέση με την πρεμιέρα στην Λάρισα. Η ομάδα έχει δυνατότητες, μπορεί να παίξει επιθετικά αν χρειαστεί και να διεκδικήσει με ίσες πιθανότητες το καλό αποτέλεσμα σε όλες τις έδρες της κατηγορίας. Είμαι βέβαιος γι' αυτό. Ο Απόλλων έχει τις δυνατότητες και πρέπει να τις εκμεταλλευτεί".
Για το φετινό πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ τόνισε:
"Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο για όλους. Κάποια πρώτα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ήδη την αρχική άποψη. Συμμετέχουν ομάδες, που μπορούν να σταθούν στην φετινή Σούπερ λιγκ. Με τον τρόπο που διεξάγεται το πρωτάθλημα και με αρκετές ομάδες να υποβιβάζονται στο τέλος, πιστεύω ότι είναι το πιο αμφίρροπο των τελευταίων χρόνων και δεν επιτρέπει στις ομάδες να επαναπαυθούν... ούτε λεπτό".
Για το αν ξεχωρίζει κάποιες ομάδες: 
"Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Όποιος επιχειρήσει κάτι τέτοιο, το πιθανότερο είναι να εκτεθεί. Οι καταστάσεις θα αλλάζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική και οι ομάδες, που δείχνουν φαβορί για πλέι οφ με δύο αρνητικά αποτελέσματα θα σκέφτονται τα πλέι άουτ...".         
> Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ συνεχίστηκε σήμερα με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις Μάττα στη Ν. Ραιδεστό και θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση στο γήπεδο του Απόλλωνα (11:30). Το πρόγραμμα ακολούθησε κανονικά ο Σταύρος Βαγγελόπουλος, τον οποίο υπολογίζει ο προπονητής Θωμάς Γράφας για τον αγώνα της Παρασκευής στον Βόλο. Ο Κρίστι Κιόσε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα απουσιάσει και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β. 
Μετά την αυριανή προπόνηση, θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα γευματίσει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου "Porto Palace" και εν συνεχεία θα ταξιδέψει στην θεσσαλική πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου