Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η Ε.Π.Σ.Μ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΙΖΟΔΗΜΟ...




Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ( Metropolis 95.5 ) στην εκπομπή του κ. Κανελλάκη ακούστηκαν απίστευτα πράγματα για την ΕΠΣΜ τον κ. Διονύση Ψωμιάδη και τον κ. Γραμμένο . 

Συγκεκριμένα ο κ. Σχιζοδήμος δήλωσε ευθαρσώς οτι ο Διονύσης Ψωμιάδης και ο Γραμμένος εξυπηρετούν συμφέροντα του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη και ανέφερε οτι σε αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη το οποίο το έχει ιδιώτης πραγματοποιούνται αγώνες της ΕΠΣΜ είναι δηλαδή σημείο αναμέτρησης των αγώνων της ΕΠΣΜ. 

Επίσης δήλωσε ο κ. Σχιζοδήμος οτι η ΕΠΣΜ παίζει σε διπλό ταμπλό και με τον ΠΑΟΚ μέσω Πουρλιοτόπουλου και Τεβεκέλη αλλά και με το να έχει σε προταιραιότητα τον Ολυμπιακό . Διαπλεκόμενη Ενωση την αποκάλεσε ο κ Κανελλάκης την Ενωση ενώ ο κ. Σχιζοδήμος ανέφερε οτι αυτό όλο γίνεται για τους ψήφους... 

ακούστε όλη την συνέντευξη εδω:


Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βαγγέλης Γραμμένος μιλώντας στην ίδια εκπομπή απέκρουσε τις καταγγελίες του κ. Σχιζοδήμου, κάνοντας λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας:
«Κατασκευάζει στο μυαλό του σενάρια επιστημονικής φαντασίας, είναι προφανής ο πανικός του. Ας ασχοληθεί με αυτό που ξέρει καλά να κάνει, με το παρασκήνιο. Εγώ ξέρω μόνο από προσκήνιο. Ο ΠΑΟΚ στηρίζει απλά την Ένωσή του. Όποια κι αν είναι η διοίκηση. Τι θα έπρεπε να κάνει, να μη στηρίξει την Ένωσή του; Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με τη φαντασία του κ. Σχιζοδήμου. Να ρωτήσω κάτι: Το καθεστώς της ΕΠΟ που κατήγγειλα τόσα χρόνια, για τις όποιες διοικήσεις από το ’97, έχει βγει ποτέ να το καταγγείλλει; Εγώ δεν πήγα με τον Σαρρή στις τελευταίες εκλογές και του το είπα. Του είπα ότι δεν είναι ανεξάρτητος. Στήριξα λοιπόν τον κ. Γκαγκάτση. Από εκείνα τα καλοκαίρια που ο Ηρακλής είχε τα γνωστά προβλήματα με την ΕΠΟ, υπήρξε μια πίεση προς το πρόσωπό μου να ασχοληθώ ενεργά με τα διοικητικά της ΕΠΟ. Μου έλεγαν να κατέβω, για να μπορέσω να προασπίσω τα συμφέροντα των ομάδων της Θεσσαλονίκης. Αυτός είναι ο λόγος που κατέβηκα με αυτόν που πήγαινε απέναντι στον Σαρρή».
Για το θέμα του Ολυμπιακού και τις ακαδημίες του, είπε:
«Εδώ ο Ολυμπιακός, ή δεν ξέρω ποιος από τον Ολυμπιακό, έχει δημιουργήσει ένα σωματείο που λέγεται Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης και μια εγκατάσταση πολύ καλή ομολογώ. Ζήτησε όπως όλα τα αθλητικά κέντρα να έχει δραστηριότητα. Τι θα έπρεπε να κάνει ένας θεσμικός φορέας; Να πει ότι εσείς είστε του Ολυμπιακού και σας διώχνω από τη Θεσσαλονίκη; Μπορούν να λέγονται αυτά εν έτει 2014; Εγώ στο παρελθόν έχω τιμωρηθεί με πρόστιμο επειδή έκραζα τον Ολυμπιακό.Αλλά είναι κάτι άλλο αυτό.
Αναφορικά με την συμμετοχή των ακαδημιών του Ολυμπιακού στα παιδικά πρωταθλήματα:«Και αν υποθετικά, έλεγα εγώ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού δε σας δέχομαι, η ΕΠΟ τι θα έλεγε; Εάν η ΕΠΟ με υποχρεώσει, να το κάνω, εγώ τι δικαιολογια θα βρω να τους πω;»
Aκούστε εδώ όσα είπε ο Βαγγέλης Γραμμένος
Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή και ιδιοκτήτης αθλητικών εγκαταστάσεων, Τάκης Νικολούδης, επίσης παρενέβη στην εκπομπή, τονίζοντας:«Ευνοείται ο Ολυμπιακός και το κλαμπ του διότι έχει εισχωρήσει κάποιος παράγοντας με το όνομα Άγιος Δημήτριος για να μπορεί να καλυφθεί ο Ολυμπιακός. Να μένει κάποιος έξω με τα πιο κοντινά γήπεδα και να τα παίρνει κάποιος που είναι στη waterland, είναι λίγο ακραίο. Ενώ ήμουν σε όλες τις συγκεντρώσεις, δε με βάλανε. Υπάρχουν παράγοντες μέσα σατην Ένωση, που είναι σε γήπεδα, κατεβάζουν ομάδες για να μπορούν τα αθλητικά κέντρα να παίρνουν παιχνίδια. Η επιλογή δεν γίνεται με αξιοκρατικά κριτήρια. Υπάρχουν άνθρωποι που έκαναν τελευταία ομάδες για να μπορούν να παιρνούν στα αθλητικά κέντρα. Ας μην κρύβονται πίσω από το δαχτυλάκι τους κάποιοι και δε με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός».
Ακούστε εδώ όσα είπε ο κ. Νικολούδης
Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Υπεύθυνος για θέματα διαιτησίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμας Τεβεκέλης:

«Είναι τελείως ψευδές αυτό που λέει ο κ. Σχιζοδήμος. Δεν ξέρω από που το λέει, μάλλον είναι άλλοι λόγοι που το κάνει. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει θέση και οπύτε υπάρχει και λόγος για να το κάνει αυτή τη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων.

Ακούστε τον κ. Τεβεκέλη εδώ :

www.metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου