Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ΑΠΌ ΤΟ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΟΡΜΥΛΙΑΣ , ΜΕ ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ Η ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.



Ο Μπάνε Πρέλεβιτς την Τετάρτη παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ορμύλιας ενώ συμμετείχε και στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο τοπικός σύνδεσμος.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν την προσφορά του Μπάνε Πρέλεβιτς στον "Δικέφαλο"... Ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΚΑΕ τιμήθηκε την Τετάρτη (3/9) από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ορμύλιας, στο περιθώριο της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο τοπικός σύνδεσμος και στην οποία συμμετείχε ο "τίγρης".
H KAE αναφέρει: "Στην Ορμύλια της Χαλκιδικής βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, στηρίζοντας την εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Ορμύλιας. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που υπήρχαν στην περιοχή, η εξαιρετική πρωτοβουλία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που έδειξαν με πολύ όμορφο τρόπο και το κοινωνικό τους πρόσωπο, είχε επιτυχία και συμμετοχή από πολύ κόσμο από την Ορμύλια και τις γύρω περιοχές.
Στα γραφεία του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ορμύλιας μετέβη συνεργείο αιμοδοσίας από το νοσοκομείο Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης για την αιμοδοσία. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε με το προσωπικό του νοσοκομείου που ήταν υπεύθυνο για την αιμοδοσία, με τους φιλάθλους που συμμετείχαν στην αιμοδοσία, ενώ παρέλαβε και τιμητική πλακέτα από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ορμύλιας".
http://www.sport24.gr/

Στα αγωνιστικά θέματα , η τοπική ομάδα Δόξα Ορμύλιας υποδέχεται στο στάδιο της Ορμύλιας τον Φοίνιξ Νικήτης στα πλαίσια του Κυπέλλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής . Η Δόξα Ορμύλίας καλεί το φίλαθλο κόσμο να βοηθήσει την ομάδα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου