Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ !!! ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Σε ατμόσφαιρα "Ποντιακή, Καλαμαριώτικη και Ποδοσφαιρική" έγινε σήμερα η επίσημη παρουσίαση της επαγγελματικής ομάδας της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 και η έναρξη των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε. για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στο πιο κεντρικό σημείο της Καλαμαριάς και χειροκρότησε τις προσπάθειες των λιλιπούτειων άσων της ομάδας, ενώ αργότερα υποδέχθηκε θερμά τους παίκτες, που θα εκπροσωπήσουν τον Απόλλωνα 1926 στη νέα σεζόν σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, μαζί με τον προπονητή, Αλέξη Αλεξίου.
7
"Ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, που μου εμπιστεύθηκε την ομάδα. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνουμε τα πάντα για να έχει ο Απόλλων μια ξεχωριστή χρονιά. Σας χρειαζόμαστε, εντός και εκτός έδρας", είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Βασίλης Ανατολίτης, απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του Απόλλωνα. 
Υπό τους ήχους του ύμνου του Απόλλωνα, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις. Στο "αυτοσχέδιο" γήπεδο, που στήθηκε μπροστά από το Δημαρχείο της Καλαμαριάς, ο πρώτος αγώνας της ημέρας έφερε αντιμέτωπα αγόρια γεννηθέντα από το 2008 έως το 2010, της κατηγορίας Μπαμπίνι, με την παρουσία των επαγγελματιών Αλέξανδρου Νατσιόπουλου και Χρήστου Ευσταθίου. Ακολούθησαν οι αγώνες των Προτζούνιορ, των Τζούνιορ και του Προπαιδικού Τμήματος των Ακαδημιών, πάντα με την παρουσία ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή σε κάθε ομάδα (Κουρούπης-Μπιτσάκος, Ολίσε-Μπερτέν, Ακασού-Καράμπελας). Ξεχωριστή στιγμή αυτής της ποδοσφαιρικής γιορτής, που οργάνωσε υποδειγματικά ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών Βαγγέλης Αλεξόπουλος, ήταν οι εκτελέσεις πέναλτι των μελών της ομάδας Τζούνιορ στους τερματοφύλακες της επαγγελματικής ομάδας, Σπύρο Βρονταρά και Στάθη Βασιλειάδη! Το παρών έδωσαν, επίσης, οι ομάδες Εφήβων και Κ19 (για την Κ19 θα γίνει ειδική εκδήλωση στο προσεχές διάστημα).
2 copy
Παρών στην εκδήλωση ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Γιώργος Ορφανός, ο οποίος παρακολούθησε και χειροκρότησε τις ενέργειες των ταλαντούχων παικτών και στη συνέχεια απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας την ιστορική και ουσιαστική παρουσία του Απόλλωνα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης. "Καλή δύναμη σε όλους. Τα παιδιά των υποδομών να ακούν τους προπονητές και τους γονείς τους. Και η επαγγελματική ομάδα εύχομαι να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία και να επιστρέψει στην Α' εθνική", είπε ο υπουργός.
3
Το δικό του παρών έδωσε και ο γενικός γραμματέας Δημόσιων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, ο οποίος θυμήθηκε τα εφηβικά του χρόνια και είπε χαριτολογώντας ότι αν δεν σταματούσε το ποδόσφαιρο θα γινόταν... Μέσι, πριν τον αληθινό Μέσι. Ο κ. Σιμόπουλος, που συνεργάστηκε ουσιαστικά και αποτελεσματικά με τον Ερασιτέχνη και την Π.Α.Ε. στο θέμα της βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Απόλλωνα, ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε μικρούς και μεγάλους.
Τόσο ο κ. Ορφανός, όσο και ο κ. Σιμόπουλος δεν δίστασαν, παρά την έλλειψη αθλητικής περιβολής, να δείξουν τις ποδοσφαιρικές ικανότητες τους, σε μια μικρή ανάπαυλα των αγώνων των Ακαδημιών! 
 6
Η επιτυχημένη εκδήλωση στην "καρδιά" της Καλαμαριάς, την οποία οργάνωσε το μέλος της διοίκησης της Π.Α.Ε. Κώστας Ζώης, έκλεισε με την επίσημη παρουσίαση της επαγγελματικής ομάδας της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926. Οι 34 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και οι 5 εκπαιδευόμενοι, ανέβηκαν ένας-ένας στην εξέδρα, κρατώντας μια μπάλα ποδοσφαίρου στα χέρια, υπογεγραμμένη από τους ίδιους. Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης, οι μπάλες... εκτινάχθηκαν στον αέρα και κατέληξαν στα μικρά παιδιά, που είχαν γεμίσει την πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού.

Πολλά χειροκροτήματα απέσπασε το χορευτικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς, με αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7 έως 12 χρονών.
Αντιπροσωπεία του συλλόγου βετεράνων του Απόλλωνα, των Συνδέσμων Φιλάθλων της ομάδας και Πολιτιστικών Συλλόγων της Καλαμαριάς παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις εκδηλώσεις.  

Παρόντα στην εκδήλωση και τα μέλη της εθελοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, που εδρεύει στην Καλαμαριά και συνδράμει στους εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα με την πολύτιμη βοήθεια της.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, σε ειδικό σταντ διατέθηκαν Εισιτήρια Διαρκείας για την περίοδο 2014-2015, σε πολύ προσιτές τιμές, όπως και κουπόνια της λαχειοφόρου αγοράς (τιμή λαχνού: 1 ευρώ) για την κλήρωση ενός σκούτερ, σε συνεργασία με την HONDA Δαβανόπουλος.
5
Ο εορτάζων σήμερα Σταύρος Βαγγελόπουλος, στον οποίο η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 εύχεται 'Χρόνια πολλά και κάθε επιτυχία".
Ανάλογες ευχές και 'Χρόνια Πολλά", στον ειδικό σύμβουλο της Π.Α.Ε., Σταύρο Βουλγαράκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου