Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΛΕΞΙΟΥ : Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ. Η ΜΙΚΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ...



Για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Απόλλωνα, τις μεταγραφές και τους στόχους, μίλησαν ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Αλεξίου, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Ζαπρόπουλος.

Ο Αλέξης Αλεξίου αφού ζήτησε από τους δημοσιογράφους να δίνουν περισσότερο χώρο και χρόνο στον Απόλλωνα, αναφέρθηκε στη φετινή προσπάθεια:«Ο Αχιλλέας Χαραλαμπόδης πήρε τον Απόλλωνα από τα... σκατά και τον έφερε και πάλι στη Β' Εθνική. Τον έδωσε σε έναν άνθρωπο με όρεξη και διάθεση για να συνεχίσει αυτό το έργο. Υπάρχει μεγάλη πίεση, όλοι δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για την ομάδα. Το 70% των παιδιών στο ρόστερ έχουν προωταγωνιστήσει στη Β' Εθνική. Πρέπει να έχουμε υπομονή, γιατί πρόκειται για μια νέα ομάδα. Πρέπει όλο να έχουμε γερό στομάχι. Χρειάζεται χρόνος για να δέσει η ομάδα», είπε και συνέχισε: «Εγώ ξέρω τι σημαίνει Απόλλων. Παίζαμε στο Χαριλάου και είχαμε 15.000 κόσμο.

Ο Απόλλων έχει μεγάλη ιστορία και αυτό το πέρασα στους παίκτες. Απλά ο Απόλλων πρέπει να είναι οικογένεια, Μόνο έτσι πετύχαινε. Στόχος μας είναι η σωτηρία και να θέσουμε τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσουμε. Αν μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο, θα το διεκδικήσουμε». Τέλος, ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν έμεινε κανένας από τους περσινούς παίκτες: «Θέλαμε να προχωρήσουμε σε αλλαγή σελίδας. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τα παιδιά, αλλα θέλαμε να αλλάξουμε πλήρως το ρόστερ και να έρθουν νέα πρόσωπα. Ο κόσμος θέλει να δει μια νέα ομάδα».

«Το γήπεδο είναι του Απόλλωνα»!


Ο Αλέξης Αλεξίου έδωσε έμφαση και στο θέμα της χρησιμοποίησης του γηπέδου της Μίκρας. «Άκουσα που ειπώθηκε κάτι για τη Μίκρα. Δε μας αφήνουν να προπονηθούμε εκεί. Εγώ γνωρίζω ότι ιστορικά αυτά τα γήπεδα ανήκαν στον Απόλλωνα. Παρακαλάμε για τα δικά μας γήπεδα; Αυτό το γήπεδο είναι του Απόλλωνα, όχι του Ηρακλή».

Ζαπρόπουλος: «Ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην αγορά»


Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα, Γιάννης Ζαπρόπουλος, μίλησε έναν δύσκολο μήνα, στον οποίο έγιναν γρήγορες, αλλά όχι βιαστικές επιλογές. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην οικογένεια του Απόλλωνα, έναν σύλλογο με τόσο μεγάλο όνομα και μεγάλη ιστορία. Ήταν για μας ένας πολύ δύσκολος μήνας. Δεν είχαμε ούτε ένα δελτίο ποδοσφαιριστή και πιστεύω ότι μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε. Κάναμε πράξη τις επιθυμίες του προπονητή και πήραμε ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην αγορά. Στις μεταγραφές κινηθήκαμε γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά. Υπήρξαν προβλήματα σε αυτό το διάστημα, δεν μπορέσαμε να κάνουμε τα φιλικά που θα θέλαμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα. Για μένα είναι κάτι καινούργιο και τώρα πρέπει να δείξουμε το έργο».

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου